gebal 57 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 یه دونه گوشی i9300i بعد فلش خاموش شده گوشی هنگ میکرد که با تک فایل فلش کردم و خاموش شده فایل های ترمیم بوت تو انجمن اکثرا لینک ها پاک شده لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 درود... فایلها همراه با آموزشش غروب توانجمن گذاشته میشه. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 یه دونه گوشی i9300i بعد فلش خاموش شده گوشی هنگ میکرد که با تک فایل فلش کردم و خاموش شده فایل های ترمیم بوت تو انجمن اکثرا لینک ها پاک شده لطفا راهنمایی کنید دوست عزیز اینم فایل ها خدمتت. فایل بوت MEGA نرم افزار مربوطه Download Win32DiskImager- به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 یه دونه گوشی i9300i بعد فلش خاموش شده گوشی هنگ میکرد که با تک فایل فلش کردم و خاموش شده فایل های ترمیم بوت تو انجمن اکثرا لینک ها پاک شده لطفا راهنمایی کنید درود... باکس ترمیم بوت چی دارید؟ ایزی یاatf اگه باکس دارید بگیدمن فایل همراه باآموزششوبزارم اگه باکس ترمیم بوت ندارید ازراهی که همکارمون گذاشته برید. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 مرسی از دوستان مشکل حل شد لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 مرسی از دوستان مشکل حل شد لطفا دقیق تر اعلام نتیجه نمایید با چه روشی و با چه فایلی و گیر کار و ... که سایر دوستان بتونن از تجربه شما استفاده کنن برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 با این فایل فلش کردم که خاموش شده I9300IXXUBOA1_I9300IOJVBOB1_LYS با این روش حل شد http://gsm-developers.ir/thread6558.html لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.