b.sajad1371 46 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2016 آنتی ویروس نصب ندارم اصلا انتی ویروس نصب نمیکنم با چندتا سیستم دگ هم تست کردم همینجور بود داداش برای اینکه مطمعن بشی دانگل تو خرابه یا سیستم هات برو پیش همکارایی که هوآ دارن و استفاده میکنن دانگلت رو کانکت کن و ببین چی میشه اعلام نتیجه کن تا راهنمایی بشی احتمال زیاد کانکتور سیمکارته شکسته و سیمکارته سر جای خودش نیست من خیلی این مشکل رو با این نوع دانگل داشتم لینک ارسال
omid ghorbani 12 ارسال شده در 27 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2016 داداشبرای اینکه مطمعن بشی دانگل تو خرابه یا سیستم هات برو پیش همکارایی که هوآ دارن و استفاده میکنن دانگلت رو کانکت کن و ببین چی میشه اعلام نتیجه کن تا راهنمایی بشی احتمال زیاد کانکتور سیمکارته شکسته و سیمکارته سر جای خودش نیست من خیلی این مشکل رو با این نوع دانگل داشتم این کارم تست کردم نشد آدم گاهی میخواهد حرف بزند اما نمیداند با چه کسی پس لال می شود ، خفه می شود وقتی که هرکه هست نمیفهمدت و هرکه “میفهمدت” نیست !=(( لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 27 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2016 سلام بهتره با خود ساپورتر باکس در ارتباط باشید تا مشکلتون رو حل کنه من که خودم با نصبش هیچ مشکلی نداشتم رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 28 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2016 این کارم تست کردم نشد ببین یه دانگل دیگه به سیستم هات کانکت کن و ببین میتونی اجراش کنی؟ اگه اجرا شد سیمکارتها رو جابجا کن تا متوجه بشی کدوم قطعه خرابه خود دانگله 35 تومنه....سیمکارتش یکم گرونه لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 28 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2016 با سلام دوستان دانگل کاملا چک شده و مشکل دانگل از سیم هست و با ساپورتر دانگل هماهنگ شده وبه گفته ساپورتر سیم مشکل دارد ممنون با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.