hamed67vi 51 ارسال شده در 19 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2016 درود به دوستان عزیز . خیلیا با این گوشی مشکل پیدا میکردن پس لازم دونستم کامل مشکلات این گوشیو تو همین پست مطرح و حل کنم این گوشی با 2مدل برد ارائه شده که من راه های شناساییشو بتون میگم این رامها تمام مشکلات این گوشیهارو رفع میکنه اعم از صفحه سیاه - ویروس - خاموشی - هنگ رو ی لوگو و ... MT6572 ************************************************************************************************************************************************************** برد اول دانلود ************************************************************************************************************************************************************** برد دوم دانلود ************************************************************************************************************************************************************** آموزش فلش: این نسخه از فلش تولیو که من گذاشتم دانلود کنید SP_Flash_Tool_v5.1352.01 بعد فایل اسکتر رو لود کنید گوشی رو حتما قبلش فرمت کنید بعد فلش کنید تا با خطا مواجه نشید ================================== حل مشکلات احتمالیه بعد از فلش خاموشی یا صفحه ی سیاه - صفحه سفید فلشرو اگه با فایل اشتباه بزنید گوشی خاموش یا صفحه اش سیاه میشه که با فایل هنگ روی لوگو اگه بعد از فلش روی لوگو گیر کرد فقط کافیه برید تو ریکاوری و وایپهارو انجام بدید نداشتن سریال و بیس باند و مشکلات شبکه گوشیرو روت کنید و بعد برنامه ی mtk droidtool فایل زیرو رو گوشی رایت کنید دانلود nvram --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- رام بکاپ با آندروید 4.3.0 جهت حل مشکل صفحه قرمز و مشکل شبکه وimei null[جدید] این رامو میتونید با میراکل و ولکانو رایت کنید رو گوشی دانلود لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 لینک دوم رو چک کنید وصل نمیشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 با تشکر لینک اصلاح شد لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2016 سلام یه S-Color S-V1 یکی از همکار میگه ویروس داشت فلش زده اینجوری شده زمانی که روشن می کنی صفحه کامل قرمز میشه گفت زمانی که روشن بود صفحه هیچی مشگلی نداشته با فایل دومی بعضی از اعداش فرق می کنه همین فایل دومی رو روش بزنم ؟ [/img] GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2016 فایل دومی رو زدم اول فرمت کردم بعد فلش زدم کامل فلش میشه ولی بازم که روشن می کنی صفحه قرمز است ممنون میشم راهنمایی کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 4 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2016 فایل دومی رو زدم اول فرمت کردم بعد فلش زدم کامل فلش میشه ولی بازم که روشن می کنی صفحه قرمز است ممنون میشم راهنمایی کنید فایل دومی که گذاشتم مخصوص برد شماست a390-01 یک باز گوشیو فرمت کنید بعد دوباره فلش کنید اگه حل نشد یه فایل دیگه میزارم براتون موفق باشید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2016 فایل دومی که گذاشتم مخصوص برد شماست a390-01یک باز گوشیو فرمت کنید بعد دوباره فلش کنید اگه حل نشد یه فایل دیگه میزارم براتون موفق باشید فرمت کردم بعد فلش زدم ولی بازم صفحه قرمز است . می گم شاید ال سی دی مشگل داره؟ ولی همکار میگفت ال سی دی درست بود بعد فلش اینجوری شده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 4 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2016 اجازه بدید یه فایل دیگه آپلود میکنم براتون لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 4 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2016 با سلام دوست عزیز این مشکل زمانی رخ میده که ورژن اندروید گوشی 4.3 هستش و فایل فلش اندروید 4.2 روش رایت میشه باید ورژن اندروید 4.3 رایت کنید. بنده این مشکل برام پیش اومد ولی با چندتا فایل رایت کردم اوکی نشد باز پیگیری میکنم لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 5 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2016 این یه رام دیگه است آپلود کردم ببین اگه جواب نگیری از رام گوشی بکاپ بردارم S-Color S-V1_wWw.Gsm-Developers.ir لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.