masoud 241 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 با سلام دوستان نیاز شدید به فایل گوشی چینی ccit z20 با cpu spd6820 دارم. لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 دوست عزیز قبل از گذاشتن پست یک سرچ کوچولو اگه بزنید پیدامیشه. خدمت شما: http://gsm-developers.ir/thread5696.html GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 ممنون دوست عزیز ولی اون فایلو دانلود کرده بودم بعد رایت گوشی رو ارم میمونه چند ثانیه بعد خاموش میشه. لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2016 یه بار دیگه فایل رو با کرک پیرانها رایت کردم گوشی اومد بالا ممنون از دوستان یه نکته بگم که این فایل منو فارسی نداره با مورلوکال هم فارسی نشد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.