سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 سلام رام این مدل تبلت رو میخام ممنون میشم لینک تست شده بدید؟ [/img] GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 دوست عزیز پردازنده شما چه فرکانسی داره یک لینک پیدا کردم که روی پردازنده 4 هسته ای 1.3 تست شده (بنا به گفته تستر) البته من خودم تست نکردم چون این دستگاه دم دستم نیست GSM-DEVELOPERS.IRً@*&،ااً@*&،754ً@*&،632 در ضمن تو فروم مربوطه گزارشی هم در مورد صفحه سیاه شدن وجود داره پس عواقب کار به عهده اینجانب و سایت نیست حتما بکاپ تهیه کنین لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 دوستان کسی لینک رام این مدل تبلت رو داره cpu 4 1.3 mtk 8382 مدل پردازنده البته توی نرم افزار cpu z نصب کردم این مدل cpu زده ولی با ولکانو رید گرفتم cpu زده mt 6582 راستی لینک بالا وصل نمیشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 دوستان کسی لینک رام این مدل تبلت رو داره cpu 4 1.3 mtk 8382 مدل پردازنده البته توی نرم افزار cpu z نصب کردم این مدل cpu زده ولی با ولکانو رید گرفتم cpu زده mt 6582 راستی لینک بالا وصل نمیشه مدل رو از روی برد رو ارائه بدید تا فایلش قرار بگیره در ضمن شما به حرف ولکانو اعتماد کن لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 مدل رو از روی برد رو ارائه بدید تا فایلش قرار بگیرهدر ضمن شما به حرف ولکانو اعتماد کن توی پست اول دوتا عکس گذاشتم یکی عکس از روی برد است GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.