MR.Shafiei 63 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 دوستان این مشکل مربوط به سوکت شارژ هست اصلا مربوط به فلش و نرم افزار نیست. صددرصد سخت افزاریه. وقتی گوشی کامل فلش میشه و باز با ریست شدن میره تو حالت دانلود مود دیگه نمیشه بگی نرم افزاره. من مشابه این مشکل رو با سوکت شارژ حل کردم. دوستان چندبار گفتن تصویر بزارین تا راهمایی کنیم ولی بازم دوستمون توجه نکردند. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ali1020 0 ارسال شده در 3 اسفند، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2021 بنده هم گوشی سامسونگ j7 دارم ده روز فلش زدم جند روز کار کرد الان روی صفحه دانلودینگ گیر کرده کسی هم نتوانسته مشکلش را حل کند لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 اسفند، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2021 در ۱۴۰۰/۹/۱۲ در 18:40، ali1020 گفته است: بنده هم گوشی سامسونگ j7 دارم ده روز فلش زدم جند روز کار کرد الان روی صفحه دانلودینگ گیر کرده کسی هم نتوانسته مشکلش را حل کند لطفا راهنمایی کنید هارد و دیگر هیچ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 5 اسفند، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2021 چرا این همه پست انحرافی زدید برای بنده خدا ...این مشکل از هارد هست .... irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.