g0dsend313 25 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 خوب قبل از اینکه گوشی خاموش بشه و بوت بپرونید و درگیر مسائل و مشکلات بعدش بشید دست نگه دارید برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 یه عکس از پشت گوشی و یه عکس از حالت دانلودمد بفرست تا یا بنده یا اساتید بگن مشکل کار کجاست لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 با فایل i9300i هم موقع فلش خطا میده فلش نمیگیره لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 با فایل i9300i هم موقع فلش خطا میده فلش نمیگیره دوست عزیز گوشی رو موش ازمایشگاهی نکنید فایل های گوشی های مختلف رو روش تست کنید منجره به خاموش شدن میشه چند تا مسئله رو روشن کنید گوشی رو همینطوری بتون تحویل دادن ؟ به گفته مشتری چرا اینطور شده ؟ آبخوردگی ، رطوبت ، فشار ، نصب برنامه و... شما دقیقا چه کارهایی انجام دادید ؟ چه باکس هایی دارید ؟ با bst رید یا با z3x رید efs بگیرید عکس بذارید (در صورت امکان) طبق فرموده دوستمون از پشت گوشی ، صفحه دانلود مود و همچنین صفحه منو ریکاوری و پشت کارتن عکس دقیق و و اضح بگیرید مشتری رو توجیح کنید که مدل گوشی همخونی نداره و احتمال زیاد رفرش هست ترجیحا با مشتری شرط خاموشی کنید (ازش مکتوب با دستخط خودش بگیرید) وضعیت فلش هایی که کردید رو بگید ترجیحا با لاگ کامل اینکه کدوم رام رو کامل فلش گرفته و کدوم رو نگرفته و در چه مرحله ای failed شده برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 من این مورد رو نداشتم که دقیق راهنمایی کنم ولی به نظر من گوشی رو باز کن و سوکت usb رو چک و سرویس کن وبرای فلش ورژنی که توی دانلودمد میزنه روش رایت کن لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 18 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2016 عزیز احتمالا سوکت شارژشو عوض یا تمییز کنی مشکل حل بشه از 4 فایله هم امتحان کن این فایلو بزن ببین اوکی میشه i9301ixxuane2_i9301iojvuane1 لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 20 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2016 ممنون از دوستان شرمنده که دیر جواب دادم گوشی واسه همکار بود نمیدونست چطوری این مشکل براش پیش اومده تحویل دادم بهش تا سوکت شارژ رو عوض کنه هنوز خبری نداده حتما اعلام نتیجه میکنم دوست عزیز گوشی رو موش ازمایشگاهی نکنید در ضمن دوست عزیز بنده طبق گفته دوستان فایل i9300i رو روی گوشی زدم لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 ممنون از دوستان شرمنده که دیر جواب دادم گوشی واسه همکار بود نمیدونست چطوری این مشکل براش پیش اومده تحویل دادم بهش تا سوکت شارژ رو عوض کنه هنوز خبری نداده حتما اعلام نتیجه میکنم در ضمن دوست عزیز بنده طبق گفته دوستان فایل i9300i رو روی گوشی زدم گوشی دست شما هست اگر فایل اشتباه بزنید و گوشی خاموش بشه شما باید به مشتریتون پاسخگو باشیدو دشواری های بعدش و ترمیم بوت و ... با شما هست اول باید چک کنید مدل دقیق گوشی چی هست ، بعد از مطمئن شدن مشکلتون رو مطرح کنید و درخواست ارائه راه حل بدید باز میل خودتونه این حرف برای جلوگیری از متضرر شدن شما بود برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 گوشی دست شما هست اگر فایل اشتباه بزنید و گوشی خاموش بشه شما باید به مشتریتون پاسخگو باشیدو دشواری های بعدش و ترمیم بوت و ... با شما هست اول باید چک کنید مدل دقیق گوشی چی هست ، بعد از مطمئن شدن مشکلتون رو مطرح کنید و درخواست ارائه راه حل بدید باز میل خودتونه این حرف برای جلوگیری از متضرر شدن شما بود ممنون از شما دوست عزیز که وقت میزارید و مارو راهنمایی میکنیدً@*&،18 گوشی الان دست من نیست همونطور که گفتم گوشی واسه همکار بود دادم سوکتشو عوض کنه از کجا میشه مطمئن شد که مدل گوشی چی هست؟ لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 21 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2016 ممنون از شما دوست عزیز که وقت میزارید و مارو راهنمایی میکنیدً@*&،18گوشی الان دست من نیست همونطور که گفتم گوشی واسه همکار بود دادم سوکتشو عوض کنه از کجا میشه مطمئن شد که مدل گوشی چی هست؟ زیر باتری ، روی جعبه،دانلود مود ، ریکاوری رید با باکس روی بورد یا شاسی برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.