d sezar 28 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 دوستان یدونه vsun-v3b هست طرف میگه توی دوربین بودم خاموش کرد میخوام فلشش کنم با فلش تولز که میزنم این ارور رو میده ممنون میشم داهنمایی کنید لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 این پیام میگه فایل فلش با حافظه همخونی نداره با یه فایل فلش دیگه تست کنید فرمت سپس رایت کنید ترجیحا بدون باتری تست کنید البته من یه مورد a3000 داشتم همین پیامو میداد ، اون بخاطر این بود که سخت افزاری روش کار کرده بودن و خرابش کرده بودن شما چک کن سخت افزاری روش کار شده یا خیر برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 این پیام میگه فایل فلش با حافظه همخونی نداره با یه فایل فلش دیگه تست کنید فرمت سپس رایت کنید ترجیحا بدون باتری تست کنید البته من یه مورد a3000 داشتم همین پیامو میداد ، اون بخاطر این بود که سخت افزاری روش کار کرده بودن و خرابش کرده بودن شما چک کن سخت افزاری روش کار شده یا خیر داداش شرمنده الان هارد رو یه تکون دادم گوشی ارمش میاد ولی باز هم همون ارور موقع فلش امکانش هست هارد یا سی پی یو به مشکل خورده باشه--اگه فایل تست شده از این مدل رو برام اپ کنید خیلی ممنون میشم لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 دوست عزیز قبل از کار سخت افزاری سعی کنید با چند ورژن مختلف(قدیمی و جدید) فلش تولز گوشی را فرمت کنین اقدامات سخت افزاری آخرین مرحله کاریتون باشه مخصوصا روی گوشیهای چینی بارها g610 با انواع ارورها و بعد از تست بعضا نزدیک به 10 ورژن فلش شده و مشکل سخت افزاری نبوده لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 داداش شرمنده الان هارد رو یه تکون دادم گوشی ارمش میاد ولی باز هم همون ارور موقع فلش امکانش هست هارد یا سی پی یو به مشکل خورده باشه--اگه فایل تست شده از این مدل رو برام اپ کنید خیلی ممنون میشم دانلود رام رسمی وفارسی کمیاب تست شده Vsun v3&v3b با لینک مستقیم برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 دوست عزیز قبل از کار سخت افزاری سعی کنید با چند ورژن مختلف(قدیمی و جدید) فلش تولز گوشی را فرمت کنین اقدامات سخت افزاری آخرین مرحله کاریتون باشه مخصوصا روی گوشیهای چینی بارها g610 با انواع ارورها و بعد از تست بعضا نزدیک به 10 ورژن فلش شده و مشکل سخت افزاری نبوده دوست عزیز برای تجربه خودمون این نکته رو دارم میگم -مگه امکان داره ایراد نرم افزاری باشه بعد تکون فلش گوشی روی ارم بیاد.الان این فایل جدید رو که همکار عزیزمون گذاشتن از اپلود سنتر دارم دان میکنم حتما نتیجشو اعلام میکنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.