g0dsend313 25 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 من متوجه شدم که طرف برده جای دیگه فلش زدن فقط میخام بدونم از طریق دیلود احتمال داره که بیس باند بپرونه چون من زیاد از این طریق تا حالا فلش زدم هیچ مشگلی هم بوجود نیامده نه تا حالا هیچ موردی نبوده نه من داشتم نه کسی تو نت اعلام کرده که همچین مشکلی بوده بیشتر اوقات بی عیب هست چون اگر همخونی نداشته باشه همون اول کار فلش نمیشه برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 نه تا حالا هیچ موردی نبوده نه من داشتم نه کسی تو نت اعلام کرده که همچین مشکلی بوده بیشتر اوقات بی عیب هست چون اگر همخونی نداشته باشه همون اول کار فلش نمیشه ممنون پس ایراد از طرف من نبوده البته طرف برد جای دیگه البته زمانی که فلش زدم دادم دسته طرف گفت از تم گوشی خوشش نمیاد بعد فردا برده جای دیگه فلش زده بعد طرف با بیلد 110 زده بیس باند رو پرونده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.