سجادبیانی 97 ارسال شده در 16 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2016 سلام به اساتید و دوستان گل یه سئوال فنی داشتم روز پنج شنبه یه گوشی هانر تر سی اومد برا فلش من فلش زدم با بیلد 256 از طریق دیلود .بیلدنامبر قلیش یادم نیست و فکر کنم بین 125 یا 120 بود دقیقا یادم نیست ولی پایین تر بود . بعد روز جمعه و شنبه اسباب کشی خونه داشتیم یک شنبه شب مشتری اومد میگه فلش زدی آنتن گوشی پریده من گفتم باشه فردا بیا درسته میشه مشتری که رفت.منم گوشی رو روشن کردم بیلد 256 من شده بود 110 مشتری فردا اومد من بهش گفتم که بردی جای دیگه فلش زدن آنتن و سریال و بیس باند رو پروندن بعد مشتری میگه نه همون شب اینجوری شده و شما روز چمعه و شنبه نبودی دادم جای دیگه فلش زدن حالا سئوالم اینکه آیا از طریق دیلود که من فلش زدم بیس باند پریده یا اون طرفی که فلش زده با بیلد 110 خراب کرده الان تقصیر من بوده یا نه؟ چون من از طریق دیلود زیاد فلش زدم تا حالا یه دونه هم بیس باند از این طرق نپروندم . GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 16 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2016 دوست عزیز اگه فلش شما مشکل نداشته پس دلیلی برای فلش توسط همکار دیگه نبوده(درنتیجه احتمالا ایرادی تو کار بوده) بعد از فلش حتما آنتن و دوربین را چک کنین و بعد تحویل مشتری بدین که مشکل ساز نشه در ضمن دلیل اینکه شما فلش زدین چی بوده؟ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 دوست عزیز اگه فلش شما مشکل نداشته پس دلیلی برای فلش توسط همکار دیگه نبوده(درنتیجه احتمالا ایرادی تو کار بوده)بعد از فلش حتما آنتن و دوربین را چک کنین و بعد تحویل مشتری بدین که مشکل ساز نشه در ضمن دلیل اینکه شما فلش زدین چی بوده؟ گوشی ویروسی بود GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 گوشی را کامل وایپ کنید و با بیلد بالاتر فلش کنید(بالاتر از رامی که الان روی گوشی هست ونه آخرین بیلد موجود) بعد از فلش دوباره فول وایپ کنین و نتیجه را اعلام کنین لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 الان شما سوالتون چیه ؟ دنبال راه حل برای بازگردانی سریال و ... هستید یا اینکه علتش چی بوده؟ وشما مقصر بودید برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 با فایل dload معمولا هیچ مشکلی پیش نمیات و انتن نمی پرونه یا اولش فلش نمیشه یا اگر شد هیچ مشکلی نداره تو اینجور موارد که شما تست نکردید شما باید همیشه شمارتون رو به مشتری بدید کارت ویزیت بش بگید اگر مشکلی داشتی تا 24 ساعت اینده خبر بده به نظر من اگر شما چک کردید بیلدش 256 بوده و الان اومده پاینن 100 درصد برده جایی فلشش کرده برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 سلام مدل دقیق رو ذکر کنید تا بهتر راهنمایی بشین موفق باشین. لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 سلام به اساتید و دوستان گلیه سئوال فنی داشتم روز پنج شنبه یه گوشی هانر تر سی اومد برا فلش من فلش زدم با بیلد 256 از طریق دیلود .بیلدنامبر قلیش یادم نیست و فکر کنم بین 125 یا 120 بود دقیقا یادم نیست ولی پایین تر بود . بعد روز جمعه و شنبه اسباب کشی خونه داشتیم یک شنبه شب مشتری اومد میگه فلش زدی آنتن گوشی پریده من گفتم باشه فردا بیا درسته میشه مشتری که رفت.منم گوشی رو روشن کردم بیلد 256 من شده بود 110 مشتری فردا اومد من بهش گفتم که بردی جای دیگه فلش زدن آنتن و سریال و بیس باند رو پروندن بعد مشتری میگه نه همون شب اینجوری شده و شما روز چمعه و شنبه نبودی دادم جای دیگه فلش زدن حالا سئوالم اینکه آیا از طریق دیلود که من فلش زدم بیس باند پریده یا اون طرفی که فلش زده با بیلد 110 خراب کرده الان تقصیر من بوده یا نه؟ چون من از طریق دیلود زیاد فلش زدم تا حالا یه دونه هم بیس باند از این طرق نپروندم . سلام همشهری ً@*&،2222 دوستمون درست میگه (آقا پیمان) مشتری بیخودی گوشی رو نمیده کسی فلش بزنه حتما ایرادی بوده. به نظر من شما با دیلود زدی ویروسا از بین نرفته بنده خدا برده جای دیگه و اونجا سریال پریده. حالا هر تصمیمی صلاح میدونی بگیر... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 الان شما سوالتون چیه ؟دنبال راه حل برای بازگردانی سریال و ... هستید یا اینکه علتش چی بوده؟ وشما مقصر بودید من متوجه شدم که طرف برده جای دیگه فلش زدن فقط میخام بدونم از طریق دیلود احتمال داره که بیس باند بپرونه چون من زیاد از این طریق تا حالا فلش زدم هیچ مشگلی هم بوجود نیامده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2016 سلام همشهری ً@*&،2222 دوستمون درست میگه (آقا پیمان) مشتری بیخودی گوشی رو نمیده کسی فلش بزنه حتما ایرادی بوده. به نظر من شما با دیلود زدی ویروسا از بین نرفته بنده خدا برده جای دیگه و اونجا سریال پریده. حالا هر تصمیمی صلاح میدونی بگیر... خخخخ پس تقصیر من نبوده ممنون GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.