nokia5800 15 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 درخواست رام الان یه گوشی دارم با این مشخصات m9 htc-himauhl pvt S-OFF cid : 11111111 Lk-1.0.0.0000 radio-01 01_u11440261_56_02.50306g_2_f opemdsp-v20.2.6-00452-m8994-0216 OS-1.32.708.15 mar 21 2015 این گوشی رو اپدیت کردن وسطای اژدیت گیر کرده بالا نیومده و الان روی ارم و پیام زیر روی لوگو نوشته شده this bulid is for develepmet purposes only do not dister ibute outside of htc without htc's writen permission failure to comply may lead to legal action منم دادم یکی از دوستان برام S-off کردن و s u p e r cid کردن با باکس xtcclip گوشی از قبل انلاک بوتلودر بوده بعد این رام رو دانلود کردم و به روش هایی که تو نت بود سعی کردم رایت کنم روی گوشی ولی رایت نشد خودش ریکاوریه cyanogenmod روش بود که الان روی اون ریکاوری هم نمیره دیگه لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 با سلام دوست عزیز در لینک زیر میتوانید به راحتی ریکاوری روی گوشی رایت کنید و سپس رام کاستوم بزنید. کافیه ریکاوری رو رایت و رام کاستوم رو از ریکاوری رایت کنید. Best Custom ROMs for HTC One M9 لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 با سلام دوست عزیز در لینک زیر میتوانید به راحتی ریکاوری روی گوشی رایت کنید و سپس رام کاستوم بزنید. کافیه ریکاوری رو رایت و رام کاستوم رو از ریکاوری رایت کنید. Best Custom ROMs for HTC One M9 ممنون اما دیشب اقدام به فلش twrp هم کردن و فلش شد از فست بوت ولی گوشی میزنه filed to boot to recovery mode کلن وقتی گوشی اس اف و س و . ر سی ای دی شده نمیشه رام هر منطقه ای رو فلش کرد ( چ کاستوم و چ اورجینال ) ؟ اگه میشه که من اخرین رام رسمی رو ruu بگیرم فلش بزنم لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اینم رام های رسمی برای مدل شما HTCdev - HTC Kernel Source Code and Binaries لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اینم رام های رسمی برای مدل شما HTCdev - HTC Kernel Source Code and Binaries ممنون این رام ها هم بصورت zip و در حجم های کم هستن بصورت اپدیت این گوشی که دسته من اومده زیر اپدیت با خود گوشی مشکل پیدا کرده من بازم متوجه این نشدم که گوشی که s-off s u p e r cid شده باشه رام هر منطقه ای رو بزنی قبول میکنه ؟ اگه قبول میکنه که لطف کنید لینک Ruu رو بهم بدید ممنون میشم لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 باید ریکاوری رسمی و اصلی خودش رو نصب کنید (اشتباه نباید نصب بشه) ریلاک کنید بعد ruu نصب کنید اگر دو مورد رو انجام ندید یا ریکاوری اشتباه نصب بشه ممکنه به مشکل بربخورید و دیگه گوشیتون به درستی انلاک نشه تو این جور موارد بهتره با کاستوم رام گوشی رو بیارید بالا ابتدا سرچ کنید و چند تا کاستوم ریکاوری فلش کنید ببینید کدومو قبول می کنه بعد اقدام به رایت کاستوم رام کنید کاستوم ریکاوری هم باید با توجه به رام پایه استفاده بشه معمولا قبول می کنه ولی اگر قبول نکنه باید موارد ruu رو تست کنید که نیاز به دقت ویژه ای داره برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 باید ریکاوری رسمی و اصلی خودش رو نصب کنید (اشتباه نباید نصب بشه)ریلاک کنید بعد ruu نصب کنید اگر دو مورد رو انجام ندید یا ریکاوری اشتباه نصب بشه ممکنه به مشکل بربخورید و دیگه گوشیتون به درستی انلاک نشه تو این جور موارد بهتره با کاستوم رام گوشی رو بیارید بالا ابتدا سرچ کنید و چند تا کاستوم ریکاوری فلش کنید ببینید کدومو قبول می کنه بعد اقدام به رایت کاستوم رام کنید کاستوم ریکاوری هم باید با توجه به رام پایه استفاده بشه معمولا قبول می کنه ولی اگر قبول نکنه باید موارد ruu رو تست کنید که نیاز به دقت ویژه ای داره ریکاوری رسمی و اصلی از قبل من نمیدونم چی روش بوده ولی مطمنم که کاستوم رام روش نصب بوده ریلاک مشکلی نیس اس اف و سوپر سی ای دی شده ، این مشکلی پیش نمیاره ؟ اگه من ruu اورجینال بزنم ؟ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 نه دوست عزیز وقتی گوشی s-off و سوپر cid میشه میتونید به راهتی رام هر منطقه رو رایت کنید. نگران نباشید. اگر با رام رسمی اوکی نشد با رام کاستوم حتما بالا میاد شما لینک که بهتون دادم رو چک کنید و رام کاستوم وایپر رو بزنید اوکی میشه لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 14 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2016 نه دوست عزیز وقتی گوشی s-off و سوپر cid میشه میتونید به راهتی رام هر منطقه رو رایت کنید. نگران نباشید. اگر با رام رسمی اوکی نشد با رام کاستوم حتما بالا میاد شما لینک که بهتون دادم رو چک کنید و رام کاستوم وایپر رو بزنید اوکی میشه واقعن تشکر تو ساپورت xtc2clip رام های اندروید 6 براش اومده منتهی حجمشون خیلی زیاده و فرمتشون هم zip هست میترسم فلش نشن میخوام روی این گوشی رام اورجینال بزنم ً@*&،985 لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 16 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2016 تو همون لینکی که بهتون ارائه کردم بهترین رام کاستوم ها هستش شما اندروید 5 رو رایت کنید و استفاده کنید. نیازی به این همه حساسیت نیست. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.