steve jobs 33 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 با سلام اگر مشکل سریال و نداشتن آنتن در این سری مشاهده کردید کافیه طبق آموزش زیر عمل کنید و مشکل رو برطرف کنید. برای بنده این مدل اومد که گوشی سریال 3600000000006/1 شده بود حالا آموزش اول گوشی رو روت کنید. بعد RESET EFS انجام بدید. و در آخر فایل سرت رو رایت کنید. زحمت فایل سرت رو آقا صدرا کشیدن که از ایشون تشکر میکنم. اینم لاگ رایت سرت DOWNLOAD CERT >پسوورد : صدرا لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 ضمن تشکر با رایت سرت سریال عوض میشه شما تونستید سریال اولیه رو برگردونید ؟ برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 تا الان باکسی نتونسته این مدل رو سریال چنج کنه تنها راه برای حل مشکل سریال و شبکه همینه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 تا الان باکسی نتونسته این مدل رو سریال چنج کنه تنها راه برای حل مشکل سریال و شبکه همینه راهی داره که فایل سرت رو درستکاری کرد که سریال پشت گوش رو روش درست کرد بعد که فایل سرت رو رایت می کنیم سریال هم همان سریال پشت گوشی بشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 راهی داره که فایل سرت رو درستکاری کرد که سریال پشت گوش رو روش درست کرد بعد که فایل سرت رو رایت می کنیم سریال هم همان سریال پشت گوشی بشه اگر جملتون سوالی هست اره ولی فعلا تو ایران امکاناتش نیست البته میشه روی گوشی سالم یه سری کارا کرد که روی بیشتر موارد جواب نمیده اگر جملتون خبری هست ، لطفا آموزشش رو بذارید ، ضمن اینکه صرفا ویرایش سریال تو سرت جواب گو نیست چون باید کد sign داشته باشه برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اگر جملتون سوالی هست اره ولی فعلا تو ایران امکاناتش نیست اگر جملتون خبری هست ، لطفا آموزشش رو بذارید ، ضمن اینکه صرفا ویرایش سریال تو سرت جواب گو نیست چون باید کد sign داشته باشه سئوالی بود ممنون. چرا تو ایران نمیشه؟ اگه گوشی طرف دزدیده بشه سریال عوض شده و هیچ راهی برای پیداکردنش نیست راهی داره که فایل سرت رو دستکاری کرد؟ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
amirmob1 10 ارسال شده در 28 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2016 این کار نیاز به باکس داره؟ من دقیقا همین مشکل رو برای یک گوشی نو دارم ولی z3x اکتیو ندارم میشه بیشتر راهنمایی کنید برای این کار با تشکر لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 28 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2016 با سلام دوست عزیز نه باکسی نمیتونه سریال رو چنج کنه معمولا باید برای تعمیر سریال و شبکه فقط سرت رایت بشه موفق باشید. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 26 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2018 در در 8 تیر 1395 در 17:44، amirmob1 گفته است : این کار نیاز به باکس داره؟ من دقیقا همین مشکل رو برای یک گوشی نو دارم ولی z3x اکتیو ندارم میشه بیشتر راهنمایی کنید برای این کار با تشکر سلام من هم همین مشکل رو دارم و این سوال دوست بزرگوارمون رو من هم دارم باکرک باکس هم میشه انجام داد ؟ ممنون میشم سریعتر جواب بدین فرصت کمی دارم برای این موضوع من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 در در 23 اردیبهشت 1395 در 19:44، steve jobs گفته است : با سلام اگر مشکل سریال و نداشتن آنتن در این سری مشاهده کردید کافیه طبق آموزش زیر عمل کنید و مشکل رو برطرف کنید. برای بنده این مدل اومد که گوشی سریال 3600000000006/1 شده بود حالا آموزش اول گوشی رو روت کنید. بعد RESET EFS انجام بدید. و در آخر فایل سرت رو رایت کنید. زحمت فایل سرت رو آقا صدرا کشیدن که از ایشون تشکر میکنم. اینم لاگ رایت سرت DOWNLOAD CERT >پسوورد : صدرا دوستان فایل رو مجدد میشه ارسال کنید؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.