سجادبیانی 97 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 سلام نمی دونم مرور گر من خرابه یا از سایت، هر چی می نویسم اصلا چیزی باز نمیشه البته یه هفت هشت روزی میشه که اینجوری شده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 ما هم چنین مشکلای داریم سرج میکنم چیزی نیست... لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 سلام نمی دونم مرور گر من خرابه یا از سایت، هر چی می نویسم اصلا چیزی باز نمیشه البته یه هفت هشت روزی میشه که اینجوری شده اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 با سلام و درود بر شما ... سرچ سایت همین الا به صورت کلی رفع گردیده و خیلی بهتر از قبل بهینه شد ... موفق باشید wowً@*&،641 چه سرعتی در پاسخگویی خخخ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 من از مرورگر اکسپلورر استفاد ه میکنم .. همچنان مشکل دارم لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 من از مرورگر اکسپلورر استفاد ه میکنم .. همچنان مشکل دارم احتمالا مشکل از کش مرورگر هست باید کش رو پاک کنید صفحه رو باز کنید گزینه f5 رو به مدت 50 تا 10 ثانیه نگه دارید پیشنهاد می کنم از فایرفکس یا کروم استفاده کنید هم سرعتش بیشتر هم فشار کمتری به سیستم میاره برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.