sadra.z 35 ارسال شده در 7 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2016 با عرض سلام وخسته نباشید دوستان در جریان هستن درگوشیهای سامسونگ سری2016 روشهای زیادی برای از بین بردن قفل frp میباشد تنها با کمی جستجو میشه این روشها را پیدا کرد تو سایت ما هم دوستان روشهای را گه تست کردن قرار دادن اما خیلی ها با بازکردن این قفل مشکل دارن مثلا من خودم چند روزی یه g930fداشتم که تقریبا روشهای سایت و بقیه سایتها و روشهای که داخل یوتیوب بودرا تست کردم با نرم افزار bypass راحت میشد داخل تنظیمات گوشی رفت اما گزینه های تهیه کننده فعال نمیشد وراهی برای باز کردن frpحتی با ریست کردن گوشی ازتنظیمات نبود که بالا خره مراحل را طبق ویدیوزیر رفتم وگوشی اوکی شد این روش برای اون دسته از گوشیها به کار میره که oemغیرفعاله و با ریست کردن گوشی frpباز نمیشه روش فوق بر روی گوشیهای g930f,a510fd,a310fتست شد امیدوارم تکراری نباشه ویدیو خدمت دوستان دانلود Samsung Galaxy S7 FRP Reset done Without Computer or Laptop (tested) ~ GsmXda | Free Download Firmware with Tutorial فایلapk با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 22 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2016 اموزش به روایت تصویر در صورتی که گوشی شما otg ساپورت نکنه شما ابتدا Sidesync را اجرا کنید و گوشی را به رایانه متصل کنید سه گزینه میاد شما مرورگر را انتحاب کنید وارد گوگل شوید و برنامه Quick_Shortcut_Maker را سرچ و دانلود کنید همچنین شما میتوانید لینک زیر را تایپ و مستقیما دانلود کنید دانلود فایل Download Quick Shortcut Maker apk از آپلود آی آر دانلود که به اتمام رسید دوباره کابل را به گوشی متصل کنید اینبار گزینه samsung app انتخاب کنید . در قسمت سرچ xplorere تایپ و سرچ کنید و فایل منجر دانلود و نصب کنید پس از نصب اجرا بزنید بعد از باز شدن فایل منیجر به پوشه downloads برید و برنامه ای که دانلود کردید را نصب و اجرا کنید و طبق تصاویر پیش بروید حال کلید بک را زده و به منو اصلی تنظیمات ائلیه گوشی برگردید و خواهید دید که وارد منو گوشی خواهید شد پس از و.ارد شدن شما به راحتی میتوانید oem را فعال کنید لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 1 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2016 سلام تو گوشی g935f هر کاری اون گزینه بعد از ورود به قسمت باطری که تو فیلم نمیاد حتی دو ساعت با باطری فول شارژ تو حالت اسلیپ موند ولی نیومد کسی روش دیگه ایی به صورت تست شده نداره لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 22 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2016 سلام نیازی نیست به قسمت باتری برید طبق توضیحاتی که دادم توسط Sidesync وارد مرورگر بشین و apk مربوطه را دانلود کنید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 23 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2016 arash167 گفته است : سلام نیازی نیست به قسمت باتری برید طبق توضیحاتی که دادم توسط Sidesync وارد مرورگر بشین و apk مربوطه را دانلود کنید یه g935f اومده نرم افزار Sidesync را اجرا می کنم و گوشی رو به سیستم وصل می کنم اون سه تا گزینه اصلا نمی یاد ولی گوشی های دیگه رو که وصل می کنم اون سه تا گزینه میاد که بعد روی مرور گر کلید می کنیم ایراد کار کجاست گوشی رو دوباره وایپ کردم حتی نرم افزار رو پاک و دوباره نصب کردم ولی بازم اون سه تا گزینه پایین تصویر نمیاد [/url][/img] GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 23 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2016 واسه حذف اکانت سامسونگ کافیه یه اکانت تو سایت سامسونگ بسازی و همونجا لاگین شی آخرشم میری از منوی تنظیمات حذف میکنی لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 قابل توجه مدیران عزیز اگه گوشی G930f دارین منظور همون گالاکسی s7 هست. برنامه ی سایدساینس نمیتونه کاری براتون بکنه. اگه به اون قسمت باطری رفتین ولی اون گزینه براتون نمایش داده نشد دقیقا 24 ساعت گوشی رو روی حالت استدبای قرار بدین بدون هیچ استفاده ای و بعد برین سراغ گوشی میبینین که اون گزینه میاد و به راحتی از کلیپ پست اول گوشی رو آنلاک کنین. من خودم روی دوتا گوشی تست کردم. با تشکر به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 28 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2017 این روش کاربرد زیادی نداره و بیشتر روی galaxy note 7 استفاده میشه که تو بازار موجود نیست ولی روی بعضی مدل ها میشه امتحان کرد ابتدا فایل زیر را دانلود کنید com.rootjunky.frpbypass-1.0.apk یک عدد سیمکارت و مموری کارت روی گوشی قرار دهید 1.jpg 2.jpg حالا نرم افزار زیر را دانلود کنید realterm_2.0.0.70_signed_wrapper_setup.exe 3.jpg گوشی را به کامپیوتر وصل کنید 5.jpg نرم افزار realterm را باز کنید و بخش HALF DUPLEX را انتخاب کنید 6.jpg روی MY COMPUTER کلیک راست کنید و MANAGE را انتخاب کنید 7.jpg وارد بخش DEVICE MANAGER شوید بخش MODEM را انتخاب کنید و گزینه properties را انتخاب کنید وارد قسمت modem tab شوید و پورت گوشی را یادداشت کنید 8.jpg 9.jpg همه صفحه ها را ببندید دوباره به برنامه real term برگردید و در بخش پورت مورد نظر را انتخاب کنید و گزینه change را بزنید 10.jpg بخش send tab رو انتخاب کنید و دستورها را طبق تصویر وارد کنید 11.jpg به قسمت تماس برید و ایجاد مخاطب جدید را انتخاب کنید 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 28 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2017 ای روش بیشتر مخصوص گوشیهای galaxy s7 , s7 edge میباشد طبق تصاویر پیش برید 1.jpg 3.jpg 2.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 17.jpg 18.jpg 20.jpg 22.jpg 23.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg 221.jpg 222.jpg 223.jpg تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.