ei.g.a 17 ارسال شده در 5 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2016 سلام در تکمیل فرمایش آقا حسن این مورد معمولا u00 هست (طبق عکس پشتی که نشون دادید ) - البته همیشه اینطوری نیست طبق اون علامت های زرد بالای کانکتور باتری من گفتم u00 هست ولی دیدم برعکسم بوده توی این گوشی - خلاصه صد در صد نیست باید با اون فایل بزنید که اگه اشتباه نکنم توی سرورم درج شده - اگه دانگل اینفینیتی هم دارید گزینه unknow basband رو هم چک کنید ببنید بر میگردونه بیس باند رو موفق باشید درود آقا علی توی تاپیک قبلشون ایشون گفتن که بیسباند برگشته و الان مشکلش فقط سریاله لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2016 سلام دوست عزیز سعی کنید پستی که میذارید اطلاعات کامل بدید تا سریعتر به نتیجه برسید و شلوغ کاری هم نشه اول علت ایجاد مشکل دوم کارهایی که انجام دادید نکته : در گوشی های هواوی برای اطمینان از اینکه بیس باند دارید یا خیر باید زبان گوشی به انگلیسی تغییر دهید . در غیر اینصورت حتی با داشتن بیس باند هم باز بیس را ناشناخته نمایش میدهد شما ابتدایی ترین کارها را انجام دهید .در صورت داشتن بیس رایت سریال با ابزار های مختلف . رایت nvram و ..... رایت فایل دامپ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2016 اعلام نتیجه ممنون از هم دوستان دیشب درست شد.فقط اینترنت قطع بود نشد اعلام کنم هم بیس باند و سریال با نرم افزار MTKdroidTools GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2016 راه حل تست شده 100 % .اول ری ورک g610-u20 رو میزنی بعد رام g610-u00 رو روش فرمت میکنی و بعد رایت میکنی روت و ترمیم سریال با mobileuncle تمام لینک ارسال
moein89 0 ارسال شده در 8 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2019 سلام گوشی من g610-u10 هستش، بعد از اینکه با mtk سریال شو ترمیم کردم یه سریال دیگه رایت شد روش، الان مشکل رجیستری داره ، لطفاً راهنمائی کنید. لینک ارسال
Makarov 22 ارسال شده در 9 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2019 در 16 ساعت قبل، moein89 گفته است : سلام گوشی من g610-u10 هستش، بعد از اینکه با mtk سریال شو ترمیم کردم یه سریال دیگه رایت شد روش، الان مشکل رجیستری داره ، لطفاً راهنمائی کنید. با کرک eft عوض کن سریالو مثه اب خوردن میزنش لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.