سجادبیانی 97 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 سلام با مورلوکال کامل فارسی نمیشه از روش روت هم پیش رفتم ولی زبان فارسی نداشت ممنون میشم لینک رام فارسی این مدل رو بدیدً@*&،87941 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 این گوشی رام ادیت میخواد مشکل وای فا هم بعضی ها دارن لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 سلام با مورلوکال کامل فارسی نمیشه از روش روت هم پیش رفتم ولی زبان فارسی نداشت ممنون میشم لینک رام فارسی این مدل رو بدیدً@*&،87941 درود قبلا مطرح شده لطفا سرچ کنید. فایل فلش فارسی و اورجینال سامسونگ J500G بدون مشکل wifi ورژن 5.1.1 GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 سلام با مورلوکال کامل فارسی نمیشه از روش روت هم پیش رفتم ولی زبان فارسی نداشت ممنون میشم لینک رام فارسی این مدل رو بدیدً@*&،87941 درود ... فایل کوک شده دانلود فارسی سازی SAMSUNG J5 J5G با پچ چند مگابایتی رسمی : دانلود رام رسمی فارسی و رام روت شده j5g موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 متاسفانه لینک های که دادید برای vip هست تو سه چهار روزه دیگه vip بخرم انشاالله GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2016 درود ... فایل کوک شده دانلود فارسی سازی SAMSUNG J5 J5G با پچ چند مگابایتی رسمی : دانلود رام رسمی فارسی و رام روت شده j5g موفق باشید vip خریدم آقا بزن فعال کن این فایل رو لازم دارم مشتری بالا سرمه ً@*&،87941 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2016 آقا چرا نمی تونم از سرور دانلود کنم یوزر نیم پسوردمو میزنم ارور میده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 4 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2016 آقا چرا نمی تونم از سرور دانلود کنم یوزر نیم پسوردمو میزنم ارور میده سلام الان پیغام خصوصی میدم چک کنید خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2016 میخام تو سرور ثبت نام کنم ارور میده [/img] GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 4 مرداد، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2016 میخام تو سرور ثبت نام کنم ارور میده[/img] ممنون بابت اعلام مشکل ... مشکل رفع گردید ...دوباره اقدام کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.