d sezar 28 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 دوستان الان یه j5 اومده ویروسی بود بعضی وقتها ریست میکرد داخل تنظیمات -گزینه های برنامه نویس قفل oem رو باز کردم بعد هارد ریست کردم :;- بدون مشکل اکانت گوگل بالا اومد -الان اگه قفل oem رو دوباره ببندم بعد خاموش روشن بشه اکانت گوگل نمیخواد ممنون لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 دوستان الان یه j5 اومده ویروسی بود بعضی وقتها ریست میکرد داخل تنظیمات -گزینه های برنامه نویس قفل oem رو باز کردم بعد هارد ریست کردم :;- بدون مشکل اکانت گوگل بالا اومد -الان اگه قفل oem رو دوباره ببندم بعد خاموش روشن بشه اکانت گوگل نمیخواد ممنون بله اگه برگردونید به حالت اول بازم بعد از هارد ریسیت قفل میخواد لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 دوستان الان یه j5 اومده ویروسی بود بعضی وقتها ریست میکرد داخل تنظیمات -گزینه های برنامه نویس قفل oem رو باز کردم بعد هارد ریست کردم :;- بدون مشکل اکانت گوگل بالا اومد -الان اگه قفل oem رو دوباره ببندم بعد خاموش روشن بشه اکانت گوگل نمیخواد ممنون خاموش روشن کنید که ازتون چیزی نمیخواد حتی اگه به گوشی اکانت جیمیل نداده باشید تنظیمات کارخانه اجام بدید بازم مشکلی نداره در صورتی که به گوشی اکانت جمیل داده باشید و گوشیو تنظیمات کارخانه کنید ازتون هنگام ورود اکانتو میخواد لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 خاموش روشن کنید که ازتون چیزی نمیخواد حتی اگه به گوشی اکانت جیمیل نداده باشید تنظیمات کارخانه اجام بدید بازم مشکلی ندارهدر صورتی که به گوشی اکانت جمیل داده باشید و گوشیو تنظیمات کارخانه کنید ازتون هنگام ورود اکانتو میخواد[/quote استاد بعضی وقتها مشتری گوشی رو میاره از اول هم دست خودش بوده به گفته خودشم اکانت رو فعال نکرده -هارد ریست کردم ولی اکانت فعال شده -همچین چیزی ممکنه؟؟ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اصن امکان نداره حتما یه اکانت گوگل داده که ازش اکانت میخواد لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 سلام توی دانلود مد ببینید میزنه frp : On ????/ رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 دوست عزیز گوشی که بهش اکانت گوگل ندی چطور از شما بعد تنظیمات کارخانه اکانت گوگل میخواد؟شما داری اطلاعات غلط میدید سری بعد که مشتری برات گوشی آورد تستش کن.البته همین گوشیای سری جدید رو..میزارم خودتم تجربش کنی بعد بیای نظر بدی لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2016 سلام دوستان من گوشی نو از دبی اوردن برام اکانت مک کافی (lg g3 ) داشته درصورتی که بقیشون هیچ مشکلی نداشته و یا همین امروز یه g4 خریدم دیدم روشن کردم ریست شد اومد بالا (ریست فکتوری - انگار دست یکی بوده قبلا و......) خلاصه به نظر من اینا دست کاری شدن از قبل و دلیل نمیشه امنیت اینقدر اندروید اینقدر ضعیف باشه گوشی خود به خود به مشکل بخوره حتما باید قبلش اکانت خورده باشه تا اینطوری شده باشه (البته طبق تجربه من ) شاید یه سری مشکلات کارخونه ای باشه اما دلیل نمیشه همیشگی بشه لطفا تاپیک رو به حاشیه نکشید خوش باشید ...تاپیک بسته شد ..../// رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.