ei.g.a 17 ارسال شده در 2 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2016 از اساتید ممنون میشم اگه ممکنه راهنمایی کنند لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 2 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2016 سلام بهتر بود توی بخش ترمیم بوت می پرسیدید -بعد چه طوری بدون جیتگ ترمیم میشه ؟ این مدل جیتگ میخواد و فایل sdc نداره و همه cpu بدون جیتگ درست نمیشن فقط یه سری خاص اینطوری هستن رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 2 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2016 سلام بهتر بود توی بخش ترمیم بوت می پرسیدید -بعد چه طوری بدون جیتگ ترمیم میشه ؟ این مدل جیتگ میخواد و فایل sdc نداره و همه cpu بدون جیتگ درست نمیشن فقط یه سری خاص اینطوری هستن ممنون آقا علی بابت پاسخگویی.سوال منم همین بود که آیا این مدل شامل اون دسته از گوشیایی که با sdc راه میافتن هست یا نه لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 2 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2016 سلام من مثل اساتید ترمیم بوت نیست و بیشتر خودم شروع کردم به یاد گیری ولی هر وقت چنین مشکلی پیش اومد براتون میتونید با سرچ انگلیسی توی سایت ها مشکلتون رو متوجه بشید و حلش کنید . این مدل هم روی دست من هست و باید با تست پونت مشکلتون رو حل کنید . خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.