BAHMAN 48 ارسال شده در 29 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2015 این آموزش توسط خودم طراحی شده و مرحله به مرحله رو خودم تست کردم و فکر کنم این آموزش تو بیشتر اندوروید های LG جواب میده آموزش فلش و آپدیت LG L70 D325 برنامه LG MOBILE SUPPORT TOOL و USB DRIVER رو از لینک زیر دان کنید و نصب کنید http://www.lg.com/ae/support-mobile/lg-L70-D325 پس از شناسایی گوشی استارت آپدیت رو بزنید فقط شارژ باید بالایی 50 درصد باشه و به هیچ عنوان گوشی رو از سیستم جدا نکنه تا پایان فلش . Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 29 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2015 بهمن جان ممنون اینترنت ما که در روز چند دفعه قطع میش به نظر بنده کلا روشی که مستقیم دانلود و آپدیت انجام میده روش خطرناکیه مگر اینکه 100 درصد به اینترنت و آیسپی اطمینان دارید لینک ارسال
yasin97 10 ارسال شده در 4 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2016 سلام من یک ال جی p768 دارم وقتی میخوام با فلش تولز فلش کنم که در مرحله سوم که باید رام نصب بشه تا 5 درصد نصب میشه و فلش قطع میشه ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.