milad 15 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2016 از اساتید متخصص آیفون ممنون میشم راهنمایی کنید یه آیفون5 اومده اونقدر کد اشتباه زده بود زده بود متصل بشه به آیتونز منم زدم آیتونز آپدیت و رستور زدم رام دانلود وفلش شد اومده بالا زده سیم کارت را وارد کنید سیمم میندازم نمیخونه سیم کارتو به وای فای هم وصل کردم ولی همینحور مونده بالا نمیاد ممنون میشم دوستان گل راهنمایی کنن تو زمینه آیفون بی سواد بی سوادمً@*&،2222 لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2016 درود__ الان گوشی بالا اومده و سیم نمیخونه؟ قبل ریستور میخوند؟ سیم نمیخونه یا searching میزنه؟ لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2016 احتمالا از جا سیمکارت گوشی هستش اگر سیم رو بخونه 100% بالا میاد لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 1 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2016 سیم کارت گذاشتی حتما گوشی خاموش روشن کن لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 2 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2016 دوستان گل ممنون از پاسخگویی شما مشکل حل شد گوشی نسخه سفارش ژاپن بود اشتباه نکنم باید با جی وی کارت سیم کارتو وارد میکردی منتهی من آپدیت کرده بودم آی او اس 9.3.1 دیگه حواب نمیداد اون که الان آر سیم نسخه جدید جی وی کارته فرستادمش رفت گرفت با اون زدیم سیم کارتو خوندً@*&،18ً@*&،18 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.