سجادبیانی 97 ارسال شده در 28 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2016 سلام رام بالاتر از این رو می خواستم ممنون میشم لینک بدین فارسی باشه بهتر اگه همین رام هم بود موردی ندارد ولی فارسی باشه به خواسته مشتری است .jpeg' alt='9mhb_screenshot_2014-01-01-00-04-45-451[1].jpeg'>] GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 اساتید کسی لینک نداره ممنون میشم لینک بدید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 29 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 تو توضیحاتش که مولتی زده زبان رو باز اگه فارسی نداشت بگو تا برات یکی دیگه بزارم دانلود لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 29 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 ورژن خود دستگاه خدمت شما ç¾åº¦äºå级 لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 29 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 رامی که آقای عباسی دادن کاستومه میتونید با کاستوم ریکاوری نصب کنید رامی ام که من دادم رسمیه و با فلش تول میتونید فلش کنید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 تو توضیحاتش که مولتی زده زبان رو باز اگه فارسی نداشت بگو تا برات یکی دیگه بزارم دانلود ممنون لینکی که برام فرستادین همین هست؟ چون لینک شما هر کاری کردم فقط با مرورگر دانلود می کرد می خواستم بدونم لینکی که شما فرستادین همینی هست که من دارم الان دانلود می کنم ؟ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 دوستان رهنمایی می کنید ؟ ممنون GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 ممنون لینکی که برام فرستادین همین هست؟ چون لینک شما هر کاری کردم فقط با مرورگر دانلود می کرد می خواستم بدونم لینکی که شما فرستادین همینی هست که من دارم الان دانلود می کنم ؟[/url][/img] دوستا این فایل رو دانلود کردم ولی فرق داره از گوشی با ولکانو رید اینفو گرفتم مدل سی پی یو 6592 است ولی فایلی که دانلود کردم 6582 هست مشگلی پیش میاد اینو رایت کنم یا نه؟ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 29 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 بله همون رامه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2016 بله همون رامه این سی پی یوش فرق داره بزنم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.