MR.Majid 226 ارسال شده در 27 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2016 سلام ... دوستان گوشی مال همچراغم هستش خیلی تاکید داره اطلاعاتم پاک نشه؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 27 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2016 کاستوم ریکاوری زیرو نصب کن https://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-3.0.2-0-zeroflte.img.tar.html بعد از طریق bst یا فایل زیر اقدام به حذفش کنید فایل زیرو بعد دانلود با otg از کاستوم ریکاوری فلش کن Pattern&Lock Screen Remover لینک ارسال
reza-m-sar 14 ارسال شده در 27 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2016 کاستوم ریکاوری زیرو نصب کن https://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-3.0.2-0-zeroflte.img.tar.html بعد از طریق bst یا فایل زیر اقدام به حذفش کنید فایل زیرو بعد دانلود با otg از کاستوم ریکاوری فلش کن Pattern&Lock Screen Remover پس از نصب کاستوم ریکاوری میشه با فایل منیجر اروما فایلهای مربوط به قفل رو بصورت دستی پاک کرد و نیازبه بی اس تی 100درصد نیست لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 27 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2016 پس از نصب کاستوم ریکاوری میشه با فایل منیجر اروما فایلهای مربوط به قفل رو بصورت دستی پاک کرد و نیازبه بی اس تی 100درصد نیست تو اندروید جدید اگه این کارو بکنی (بیشتر) گوشی روی آرم میمونه لطفا قبل از هرکاری بکاپ بگیرید If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 27 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2016 بعد از نصب کاستوم ریکاوری فایل زیر رو با ریکاوری فلش کن تمام لینک ارسال
reza-m-sar 14 ارسال شده در 27 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2016 سلام ...دوستان گوشی مال همچراغم هستش خیلی تاکید داره اطلاعاتم پاک نشه؟ همچراغتون باید دیباگ رو کامپیوترش فعال میکرد قبلا من سعی میکنم گوشی اشناهامو دیباگشون فعال کنم همیشه لینک ارسال
reza-m-sar 14 ارسال شده در 27 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2016 تو اندروید جدید اگه این کارو بکنی (بیشتر) گوشی روی آرم میمونهلطفا قبل از هرکاری بکاپ بگیرید من مشکلی نداشتم تا حالا لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.