B A H A R 10 ارسال شده در 23 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2016 با سلام g610 u20 تاچش کار نمیکنه با بیلد بالا و با مموری فلشش کردم ولی درست نمیشه گوشی خود به خود شده بعد فلش اینجوری نشده حالا روشی که تو سایتها برای حل مشکل تاچ 610 هستش برای این گوشی هم شامل میشه یا اون روش فقط برا گوشیهایی که بعد فلش تاچشون از کار افتاده؟ گفته باید اول فرمت بعد با g610 u00 فلش بشه بعد ترمیم وووو ممنون مشم جواب بدن لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 23 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2016 سلام در صورتی که مدل گوشی u00 باشه و اشتباهی با فایل u20 فلش بشه تاچ از کار میفته که با راین فایل u00 یا فایل فیکس تاچ مشکل حل میشه اما اگه خود به خود اینجوری شده پس مشکل سخت افزاری است چک کن ابگرفتی نداشته باشه . احتمال اینکه از قبل اب خوره باشه و رسوباتش الان باعث خرابی کانکتور تاچ و... شده باشه هست ای سی تاچ هم چک کن . یه مورد g610 داشتم با ریهات ای سی تاچ درست شد لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 24 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2016 ممنونم دوست عزیز تاچ رو عوض کردم آی سی تاچو هم ریهات کردم ولی درست نشد ولی یه سوال این روش فلش یا u00 برای مواقعی که بعد فلش تاچ کار نمیکنه میشه یا برای این موارد هم صدق میکنه؟ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 24 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2016 ممنونم دوست عزیز تاچ رو عوض کردم آی سی تاچو هم ریهات کردم ولی درست نشدولی یه سوال این روش فلش یا u00 برای مواقعی که بعد فلش تاچ کار نمیکنه میشه یا برای این موارد هم صدق میکنه؟ اگه میخوای مطمعن شی که نرم افزاری نیست گوشیو فرمت کن بعد با رام بکاپ بلید999 فلش کن لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 24 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2016 اگه میخوای مطمعن شی که نرم افزاری نیستگوشیو فرمت کن بعد با رام بکاپ بلید999 فلش کن ببسیار ممنونم میشه مشخصات دقیق این فایلو بدین بلید999 ؟ این u20 هستش؟ منظورتون u00 بلید999 هستش؟ بعد فرمت بریک نمیشه؟ در ضمن فرمت هم نمیشه این گوشی؟ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 24 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2016 با سلام دوست عزیز فایلی که همیار عزیز اعلام کردن فایل رید هستش و کاملا سالم و بدون مشکل اگر اعلام کردن که فرمت کنید باید اول بگم که با فرمت از طریق فلش تولز سریال گوشی پاک خواهد شد برای اطمینان قبل فرمت با همون فایلی که بهتون پیشنهاد شد فلش کنید. موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.