steve jobs 33 ارسال شده در 24 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2016 با سلام همکار گرامی شما با این فایل تست کنید. اعلام نتیجه حتما https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZmVx4Z4McGzxnpo8u39soE8By7Cp4wFNky لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 24 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2016 شما یه ریکاوری روش رایت کنید میتونید کاستوم نصب کنید یا ابتدا گوشی رو روت کنید ببینید فایل روت رایت میشه بعد اقدام به فلش کنید یا با رایت ریکاوری کامل فکتوری ریست کنید لینک ارسال
iraj62 10 ارسال شده در 24 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2016 فلشو کامل نمیگیره و اخرای رایت ارور میده دوست عزیز با این فایل g925fxxu3coj1 فلش کنید ... رهایی با شکستن زندان درون آغاز میشود تنها بنیان رهایی آگاهیست آگاهی !! لینک ارسال
matador5550 10 ارسال شده در 25 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2016 از طریق نرم افزار winrarیا alzipدر ضمن اگه ورژن بالاتر فلش کنی اون ارورو نمیده شما فایلیو که دادم دانلود کن دوستان یه سوال انحرافی : این فایل های سیستم یا بوت یا ریکاوری که استخراج شد را باید چجوری روی گوشی رایت کرد؟ لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 25 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2016 دوستان یه سوال انحرافی :این فایل های سیستم یا بوت یا ریکاوری که استخراج شد را باید چجوری روی گوشی رایت کرد؟ اون ها ور باید با همون نرم افزار alzip پسوند شون رو tar کرد و تمام بعد می بینید که ادین فایل ور شناسایی میکنه موفق وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.