reshad 10 ارسال شده در 23 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2016 سلام خدمت اساتید گوشی G928F همکاران برام اوردن اول بیسباند و سریال نداشت و هنگ میکرد و تاچ کار نمیکرد با این فایل مشکل بیسباند و سریالش برطرف شد که دوست عزیز مون اقای hamedhhpp در سایت لینکش داده بودن G928FXXU2AOJ5 G928FOXA2AOJ3 BTU PAC ولی متاسفانه هنوز یک خورده کار میکنی یا بعضی وقتها تا 5 دقیقه خوبه دیگه هنگ میکنه تاچ کار نمیکنه و ریست میشه داغ میکنه گوشی فایل مختلف چک کردم هم 4 فایل هم تک فایل ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن با تشکر لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 23 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2016 در مورد مشکل نرم افزاریش زیاد مطمئن نیستم باشه چون یکی از دوستان s6 adgeداره که همه کارهای نرم افزاریش انجام شده منتها به تشخیص تعمیرکارا مشکل از هارد گوشی بوده با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 23 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2016 با سلام خدمت شما در تکمیل فرمایش دوستمون باید بگم اگر امکانش هست گوشی رو باز کنید و گوشی رو با برد خالی روشن کنید و توجه کنید چه قسمتی از برد داغ میشه مثلا هارد مثلا cpu یا ic های دیگه اینطوری بهتز میشه کار کرد. لینک ارسال
reshad 10 ارسال شده در 23 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2016 ممنون اساتید چون نو بود برگشتی زدیم ولی احتمال زیاد اینجور من متوجه شدم و تجربیاتم تغذیش مشکل براش پیش امده بود ولی تا بازش نکرده بودم 100 نمیشه گفت ممنون لینک ارسال
reshad 10 ارسال شده در 24 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2016 سلام منظور از Erasing.... در این ودیو کسی از دوستان میدونه دانلود فایل Download IMG 0122 MOV از آپلود آی آر لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 25 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2016 سلام منظور از Erasing.... در این ودیو کسی از دوستان میدونه دانلود فایل Download IMG 0122 MOV از آپلود آی آر حافظه ی کش رو پاک میکنه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.