shahin-gsm 12 ارسال شده در 22 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2016 با سلام از دوستان و همکاران عزیز واقعا خواهش میکنم مطالب مهم انجمن رو تو سایت های دیگه کپی نکنید امروز داشتم نگاه میکردم این مال انجمن خودمون هستش که تو--------------- کپی شده که حتی پسورد فایل هم اسم انجمن خودمون هستش لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 22 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2016 داداش اون ماله یه سایت خارجیه اما کپی کارا تو همه ی سایتا هستن کاریش نمیشه کرد دیگه همه میشناسنشون باید بگذرونیم:-p لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 22 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2016 با سلاماز دوستان و همکاران عزیز واقعا خواهش میکنم مطالب مهم انجمن رو تو سایت های دیگه کپی نکنید امروز داشتم نگاه میکردم این مال انجمن خودمون هستش که تو پارتل موبایل کپی شده که حتی پسورد فایل هم اسم انجمن خودمون هستش انجمن تخصصی پارتل موبایل میخای برم تو انجمن شون سه چهار تا .......... بگم بیام (((((((((( فش:-p GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 22 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2016 میخای برم تو انجمن شون سه چهار تا .......... بگم بیام (((((((((( فش:-p اوه لایک خوردم یعنی مهر تایید پس رفتم کهb-( .................................................. بگم بیام GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 22 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2016 سلام ممنون از شما ولی از ایتن بحث ها داشتیم و نمیشه کاریش کرد فقط باعث کدورت بین انجمن ها میشه تاپیک بسته شد خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.