ei.g.a 17 ارسال شده در 21 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 سلام خدمت اساتید یه گوشی 101 هست سیم کارت میزاری مینویسه سیم کارت معتبر درج شود. imei علامت سوال هستش.هرجا هم نگاه کردم چیزی پیدا نشد و فک نکنم قابل ترمیم باشه.میخواستم نظر اساتید رو بدونم لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 21 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 سلام خدمت اساتید یه گوشی 101 هست سیم کارت میزاری مینویسه سیم کارت معتبر درج شود. imei علامت سوال هستش.هرجا هم نگاه کردم چیزی پیدا نشد و فک نکنم قابل ترمیم باشه.میخواستم نظر اساتید رو بدونم سلام..دروود در حال حاضر هیچ باکسی قابل به ترمیم سریالش نیست... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 21 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 سلام..درووددر حال حاضر هیچ باکسی قابل به ترمیم سریالش نیست... ممنون.ولی چندتا از دوستان میگفتن قابل ترمیم هست اما هنوز راه حل نگفتن.نمیدونم والله لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 21 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 اگه از فایل pm بکاپ داشته باشید میتونید سریالو برگردونید وگرنه باید هاردو سی پی یو تعویض شه لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 22 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2016 اصلا راهی واسشون نیست....من حتی توی سایت xda هم گشتم...نیست که نیست... تعویض هارد و سی پیو هم که عمرا مقرون به صرفه باشه.... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.