hamed67vi 51 ارسال شده در 21 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 ازطریق باکس z3x یا bst یا اختاپوس میتونید رایت کنید گوشی باید روت باشه i9500_cert_gsm_developers لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 21 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 ازطریق باکس z3x یا bst یا اختاپوس میتونید رایت کنیدگوشی باید روت باشه i9500_cert_gsm_developers ممنون دانلود کردم باید کدوم یکی رو رایت کنم؟ فرق می کنه؟ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 21 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 فرقی نداره یکیشو رایت کن لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 21 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 فرقی نداره یکیشو رایت کن ممنون درست شد با فایل سرت فقط سریال گوشی هم تغییر کرد منم دوباره سریال خودشو زدم ولی باز ثبت نشده روی شبکه زد و باز سرت رایت کردم درست شد ولی سریال عوض میشه ولش بدم دسته مشتری بره یا راه حل داره؟ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 21 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 ممنون درست شد با فایل سرت فقط سریال گوشی هم تغییر کرد منم دوباره سریال خودشو زدم ولی باز ثبت نشده روی شبکه زد و باز سرت رایت کردم درست شد ولی سریال عوض میشه ولش بدم دسته مشتری بره یا راه حل داره؟ با این فایل مودم تست کردی ؟ اگه تست نکردی تست کن ببین جواب میده Modem_I9500UBUBMG9 لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 21 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 ممنون درست شد با فایل سرت فقط سریال گوشی هم تغییر کرد منم دوباره سریال خودشو زدم ولی باز ثبت نشده روی شبکه زد و باز سرت رایت کردم درست شد ولی سریال عوض میشه ولش بدم دسته مشتری بره یا راه حل داره؟ اگه bst داری با اون بزن لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 21 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 با این فایل مودم تست کردی ؟ اگه تست نکردی تست کن ببین جواب میده Modem_I9500UBUBMG9 سرت رایت می کنم شبکه درست میشه ولی سریال هم عوض میشه مودم شما رو هم زدم کار نکرد با سرت هم سریال درست میشه هم شبکه هم آنتن ولی هم زمانی که سریال خودشو بزنم میزنه ثبت نشده در شبکه با همین سریال بدم مشتری بره ؟ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 21 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 اگه bst داری با اون بزن نه فقط z3x دارم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 21 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 سرت رایت می کنم شبکه درست میشه ولی سریال هم عوض میشه مودم شما رو هم زدم کار نکرد با سرت هم سریال درست میشه هم شبکه هم آنتن ولی هم زمانی که سریال خودشو بزنم میزنه ثبت نشده در شبکه با همین سریال بدم مشتری بره ؟ بده دست مشتری بره مشکلی نداره که لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 21 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2016 بده دست مشتری بره مشکلی نداره که ممنون پس اعلام نتیجه ممنون از همه دوستان گوشی اوکی شد. آنتن ،شبکه،سریال GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.