persian.gsm 14 ارسال شده در 18 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2016 با درود یه گوشی آوردن ویروس تبلیغات گرفته با هارد ریست و انواع نرم افزارا نتونستم پاک کنم بد افزارو تند و تند موقع ریمو برنامه ریست میشه لطفا اگه قبله فلش ریسک داره بگید و اینکه از چه رامی استفاده کنم براش یه رام تو سایت دارید تک فایله ولی خواستم قبلش سوال بپرسم مشخصاتش: sm-j700h 5.1.1 LMY48B.J700HXXU1AOG9 من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 18 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2016 پیشنهاد اینه که فقط فایل سیستمی رایت بشه اگر 4 فایل دارید فقط pda وcsc در کل اخرین نسخه رو فلش کنید(بدون بوت) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 18 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2016 متاسفانه رام 4 فایله ندارم رام موجود در دانلودسنتر هم تک فایله اگر کسی داره ممنون میشم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 18 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2016 ضمنا گوشی من مدلش j700h/ds هست اینو از پشت گوشی گفتم بالاتر رو از توی درباره تلفن ظاهرا متفاوتن با هم و منجر به خاموشی میشه ممنون میشم اگه رام بدون اشکال و تست شده براش معرفی کنین به مشکل نخوره و اینکه اگه احیانا زیر فلش خاموش بشه باز میشه با فلش عادی برش گردوند یا بوت میپره و ... خسارت نمیخام بدم... من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 18 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2016 دوست عزیز کار اصلی ما فلش زدنه فکر نکنم دیگه الان تو کار ما از فلش زدن کاری راحت تر وجود داشته باشه این هم خدمت شما رام اصلی خودش که روش هستش Download file THR-J700HXXU1AOG9-20150718102430.zip رام موجود تو ساپورت رو هم بزنید هیچ مشکلی پیش نمیاد تست شده هستش دانلود رام رسمی فارسی سامسونگ J700H لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 18 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2016 مرسی از پاسخ چون چند جا دیدم این مدلو روش تاکید کردن که خاموشی زیاد داره و اینکه 4 فایله فلش شه بهتره تا تک فایل و اینکه شما توانتونو با بنده مقایسه نفرمائید ترس برای سامسونگ واجبه خسارت زیاد دادم اخیرا براش سپاس از همیاری تون من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 18 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2016 مرسی از پاسخ چون چند جا دیدم این مدلو روش تاکید کردن که خاموشی زیاد داره و اینکه 4 فایله فلش شه بهتره تا تک فایل و اینکه شما توانتونو با بنده مقایسه نفرمائید ترس برای سامسونگ واجبه خسارت زیاد دادم اخیرا براش سپاس از همیاری تون بحث توان نیست گوشی جنس درجه 2 یا 3 باشه زیر فلش خاموش یا هنگ رو لوگو میشه خیلی از تعمیرکاران ماهر بودن که زیر فلش خاموش کردن ، خیلی تعمیرکاران ماهر بودن که تو انجام ترمیم بوت ، ال سی دی شکستن بحث استفاده از تجربه دیگران در جهت کاهش خطاها و اشتباهات و خسارات هست من شخصا به تک تک دوستانی که اموزش می بینن میگم تا جایی که ممکن هست گوشی رو نرم افزاری تعمیر کنن یا ویروس یابی و زدایی کنن اگر ج نداد اقدام به فلش کنن 4 فایل یا فلش کامل (همراه با بوت و مودم ) تو موارد خیلی خاص استفاده میشه برای موارد غیر نرمال که خرابی یا خاموشی زیاد داشته (مثل core 2 core prime grand prim j7 و ... ) کلا میگیم تک فایل اخرین اپدیت موجود استفاده بشه اگر نیاز به 4 فایل شد ، فقط pda و csc استفاده بشه فلش j7 از هر 10 تا 5 تاش خاموش شده تمامی مدلهاش هر کدومش هم برای ترمیم بوت یه ترفند خاصی داره بهتره حتی الامکان نکات امنیتی فلش رو رعایت کنیم که نیاز به ترمیم بوت و ... نباشه کلا فلش با باکس 99 درصد هست و همیشه 1 درصد احتمال خطا هست با ادین 95 درصد هست هیچ وقت نگید فلش کار ساده ای هست ، بخاطر همین حرفاست که مشتری میات میگه شما که کاری نمی کنید ، فقط سیم می زنید تو گوشی بهتره برای کار خودمون ارزش گذاری کنیم (به هیچ عنوان جلو مشتری یا همکارانتون از عبارت فلش 3 دکمه یا ریست 3 دکمه یا وایپ و ... استفاده نکنید) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.