tebyanmobile 12 ارسال شده در 15 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2016 سلام بنده یه صب تا شب وقت گذاشتم تا متوجه این موضوع شدم. اگر همه کارها رو انجام دادی و نتیجه نگرفتین وقتی به قسمت تنظیمات راه پیدا کردین اشکال زدایی رو فعال کنین و تیک oemرو بزنین و فعالش کنین سپس بازگشت به تنظیمات بزنین. صد در صد جواب میده. لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 15 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2016 سلام بنده یه صب تا شب وقت گذاشتم تا متوجه این موضوع شدم. اگر همه کارها رو انجام دادی و نتیجه نگرفتین وقتی به قسمت تنظیمات راه پیدا کردین اشکال زدایی رو فعال کنین و تیک oemرو بزنین و فعالش کنین سپس بازگشت به تنظیمات بزنین. صد در صد جواب میده. دوست من این درصورتیه که موقع بالا امدن گوشی گوگل اکانت نخواد ازتون و اگه otg هم ساپورت نکنه شما باید ابتدا به رام تکفایل 2015 فلش کن بعد انلاک کنید موفق باشید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 16 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2016 سلام بنده یه صب تا شب وقت گذاشتم تا متوجه این موضوع شدم. اگر همه کارها رو انجام دادی و نتیجه نگرفتین وقتی به قسمت تنظیمات راه پیدا کردین اشکال زدایی رو فعال کنین و تیک oemرو بزنین و فعالش کنین سپس بازگشت به تنظیمات بزنین. صد در صد جواب میده. اخییی چی جالب دقیق منم دو صبح و دو شب با a310f درگیر بودم بلاخره به ذهنم رسید و هم این کار شما رو انجام دادم درست شد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 17 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2016 دوست من این درصورتیه که موقع بالا امدن گوشی گوگل اکانت نخواد ازتون و اگه otg هم ساپورت نکنه شما باید ابتدا به رام تکفایل 2015 فلش کن بعد انلاک کنیدموفق باشید همه این کارها انجام شده بود حتی رام و ... .... ولی جواب نداده بود . اینم یه باگه که امیدواریم تو ابدیت بعدی برش نداره. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.