hamed67vi 51 ارسال شده در 12 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2016 با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی این روش روی مدل j700-dh تست شده و با موفقیت جواب گرفته شده و برای اولین بار راه حل قطعی از سایت gsm-developers خدمت شما ارائه میشه اول یه توضیح بدم که گوشی با هیچ فایلی انواع efs و مودم مناطق مختلف اوکی نشد تنها با فایلی که من پایین گذاشتم میتونید به راحتی بیس باند و سریال و شبکه این مدلو ترمیم کنید دانلود -------اختصاصی سایت------- از کاربران محترم درخواست دارم هنگام درج این مطلب در سایتهای دیگه آدرس سایت منبع gsm-developers.ir ذکر بشه با تشکر لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 13 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2016 البته این مودم با رام رو گوشی شما بهم خورد جواب داد.اگه کسی رام دیگهای بزنه تون وقت این مودم جواب نمیده.شما لطفا ورزن و بیلد و منطقه رامتونم ذکر کنید.ممنون از پست خوبتون لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 13 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2016 البته این مودم با رام رو گوشی شما بهم خورد جواب داد.اگه کسی رام دیگهای بزنه تون وقت این مودم جواب نمیده.شما لطفا ورزن و بیلد و منطقه رامتونم ذکر کنید.ممنون از پست خوبتون دوست عزیز از دیروز رو 2 تا گوشی تست کردم جفتشون مدل dh بودن هر 2تاشونم رامهایی روشون بود که ماله مناطق مختلف بودن با رایت این فایل مشکلشون حل شد موفق باشید لینک ارسال
reza0101 13 ارسال شده در 17 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2016 با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی این روش روی مدل j700-dh تست شده و با موفقیت جواب گرفته شده و برای اولین بار راه حل قطعی از سایت gsm-developers خدمت شما ارائه میشه اول یه توضیح بدم که گوشی با هیچ فایلی انواع efs و مودم مناطق مختلف اوکی نشد تنها با فایلی که من پایین گذاشتم میتونید به راحتی بیس باند و سریال و شبکه این مدلو ترمیم کنید دانلود -------اختصاصی سایت------- از کاربران محترم درخواست دارم هنگام درج این مطلب در سایتهای دیگه آدرس سایت منبع gsm-developers.ir ذکر بشه با تشکر سلام روی j700f/ds جواب نمیده یا راه حلی واسه این مدل دارین؟؟؟ لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 17 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2016 سلام روی j700f/ds جواب نمیده یا راه حلی واسه این مدل دارین؟؟؟ مطمعنن که جواب نمیده اما برا اون باید رام باینری یا کامینیشن بزنی تا بیس برگرده بعد با هر رامی خواستی فلش کنی . لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 18 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2016 سلام روی j700f/ds جواب نمیده یا راه حلی واسه این مدل دارین؟؟؟ برای اون مدل تست نکردم ولی میتونید تست کنید و اعلام نتیجه کنید لینک ارسال
reza0101 13 ارسال شده در 18 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2016 برای اون مدل تست نکردم ولی میتونید تست کنید و اعلام نتیجه کنید روی مدل j700f/ds تست شد و سریال از null به 350000000000006 تغییر کرد )(((((((((( لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 نحوه رایت رو بفرمائید ؟؟؟؟j700f-dd irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.