omid_m_1454 10 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 با سلام یه اچ تی سی m9 برام آوردن که بالا نمیاد فک کنم آپدیتش کردن تو بوتلودر هم s-on نشون میده نمیدونم باید چیکار کنم لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 دوست عزیز شما ابتدا با cmd یک مشخصات از گوشی ارائه کنید. در قدم اول باید ریکاوری رایت کنید و سپس رام کاستوم ولی برای اطمینان یک اینفو قرار بدید. لینک ارسال
omid_m_1454 10 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 دوست عزیز شما ابتدا با cmd یک مشخصات از گوشی ارائه کنید. در قدم اول باید ریکاوری رایت کنید و سپس رام کاستوم ولی برای اطمینان یک اینفو قرار بدید. با سلام من اصلا تا حالا با اچ تی سی کار نکردم لطفا راهنماییم کنین باید چیکار کنم لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 خب شما ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید. ADB و اونو باز کنید و سپس گوشی رو به فست بوت ببرید و در فست بوت به سیستم متصل کنید. سپس دستور زیر رو وارد کنید. fastboot getvar all لینک ارسال
omid_m_1454 10 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 خب شما ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید. ADB و اونو باز کنید و سپس گوشی رو به فست بوت ببرید و در فست بوت به سیستم متصل کنید. سپس دستور زیر رو وارد کنید. fastboot getvar all لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 دوست عزیز این اینفو رو در کدام حالت گرفتید؟هیچ اطلاعاتی از جمله cid-radio-sense مشخص نشده. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 دوست عزیز فکر کنم گوشی شما طرح هستش توی حالت فست بوت دستور fastboot oem lock رو بزنید اگه گوشیتون بالای اون قسمتی که s-on نوشته به Relock تغییر کرد گوشیتون اصل هست اعلام کنید تا راهنمایی بشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.