z.3.x 13 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز بنده امروز خواستم مراپی ولکانو رو فعال کنم بعضی جاها دیده بودم که فقط با ثبت نام تونستن از مراپی استفاده کنن و بنده هم ثبت نام کردم و روی هر گزینه ای که میزنم پیغام دانلود و کردیت میده آیا باید اکتویشنش رو خریداری کنم یا قلق دیگه ای داره چون بنده زیاد با این کار نکردم و دقیق نمیدونم چجوریاست وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 باید اکتیو بشه با اقای زمانی هماهنگ کنید اوکی میکنه لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 درود بر شما شما اگه باكس رو تازه خريديد و يوزر و پسورد نداريد id مربوط به باكس ولكانو رو در تاپيك زير بزاريد تا يوزر و پسورد شما ريست بشه. لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 لينك لينك حل مشكل ثبت ميراپي ولكانو از هاستينگ لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 لينك لينك حل مشكل ثبت ميراپي ولكانو از هاستينگ سپاس دوست عزیز بنده ایدی و رمز خودم رو دارم مشکل فقط اون ارور های قرمزه وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 سپاس دوست عزیز بنده ایدی و رمز خودم رو دارم مشکل فقط اون ارور های قرمزه دوست عزیز مراپی شما اکتیوه فقط نسخه ی فولشو باید دانلود کنی لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 دوست عزیز مراپی شما اکتیوه فقط نسخه ی فولشو باید دانلود کنی سپاس دوست عزیز ممنون میشم لینک پک کامل و طرز راه اندازیش رو برام بزارید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 سپاس دوست عزیزممنون میشم لینک پک کامل و طرز راه اندازیش رو برام بزارید لینک بالارو اصلاح کردم گذاشتم اگه قبلا رجیستر کردی هیچ یوزر پسورد و بزن وارد برنامه شو بعد از هر کدوم از امکانات میخوای استفاده کن در ضمن آنتی ویروس یا غیرفعال کنید یا برنامه رو سیف کنید لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 سلام آخرین ورژن Volcano MerapiTool ver 1.4.7 Added World's 1st FRP Solution for Qualcomm MSM 8909 Cpu - GSM-Forum نحوه استفاده پست 2 تاپیک رو نگاه کنید . رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 البته با اجازه ی علی آقا اگه بخواید از تمامیه امکانات مراپی استفاده کنید باید نسخه ی 1.4.1 دانلو کید و نسخه ی 1.4.7 روش کپی کنید دانلود نسخه ی 1.4.1 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.