iraj 104 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 سلام علامت شارژ رو صفحه میاد (کنار مقدار باتری منظورم نیست )کانکتور هم عوض کردیم نشده...از شماتیک اقا الیکا هم استفاده کردیم پشت برد رو نقطه هم ولتاژ4 هست اما رو کانکتور باتری ولتاژ نداره... irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 با یه نقشه تو سایت خارجی جمپر زدم منتها الان رو کانکتور باتری 5ولت رو دارم...ایا درسته ؟؟؟؟مشکلی نداره؟؟؟ irgsm لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 سلام علامت شارژ رو صفحه میاد (کنار مقدار باتری منظورم نیست )کانکتور هم عوض کردیم نشده...از شماتیک اقا الیکا هم استفاده کردیم پشت برد رو نقطه هم ولتاژ4 هست اما رو کانکتور باتری ولتاژ نداره... مبهمه طرح سوالتون من که اصلا متوجه مشکلتون نشدم ! لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 بالای صفحه کنار علامت باتری(اون سمت چپ علامت باتری هست که مقدار باتری رو نشون میده و هنگام متصل شارژر به گوشی علامت رعدوبرق میاد و شارژ میکنه)منظورم اونجا بود اونجا اون علامت رو نمیزنه اما بالای قفل پترن گوشی میزنه مثلا30درصد شارژ .حالا هم یه مسیر رو که تو سایت خارجی بود جمپر کردیم منتها 5ولت میاد رو کانکتور باتری وقتی به شارژ متصل میکنی.احساس میکنم بالاست ولتاژ .خواسم ببینم این همون استانداردش5ولت هست یا کمتره؟؟؟؟ irgsm لینک ارسال
shahram mardani 10 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 ولتاز کمتر میاد شم انگار که از سر وکت شاژ به باطری سیم کشیدی لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 بالای صفحه کنار علامت باتری(اون سمت چپ علامت باتری هست که مقدار باتری رو نشون میده و هنگام متصل شارژر به گوشی علامت رعدوبرق میاد و شارژ میکنه)منظورم اونجا بود اونجا اون علامت رو نمیزنه اما بالای قفل پترن گوشی میزنه مثلا30درصد شارژ .حالا هم یه مسیر رو که تو سایت خارجی بود جمپر کردیم منتها 5ولت میاد رو کانکتور باتری وقتی به شارژ متصل میکنی.احساس میکنم بالاست ولتاژ .خواسم ببینم این همون استانداردش5ولت هست یا کمتره؟؟؟؟ نرم افزار هم چک کنید لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 نرم افزار هم چک کنید پایه ها قطع هستن برا فلش irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 ولتاز کمتر میاد شم انگار که از سر وکت شاژ به باطری سیم کشیدی همون مقدار که به کانکتور شارژ هست همون هم سر کانکتور باتری هست irgsm لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 همون مقدار که به کانکتور شارژ هست همون هم سر کانکتور باتری هست سلام..دروود اقدام به تعویض ایسی شارژ نمایید.. از رنگ زرد توی سلوشن دنبال کنید... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 10 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 مسیر ها سالم و ای سی مورد نظز عوض کردیم ..نشد باز ...هیچ ولتاژی سر کانکتور باتری نداریم .... irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.