B A H A R 10 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 با سلام دو تا گوشی کاملا مشابه s-color یکی قفل پترن داشت از اون یکی که سالم بود رید گرفتم رو این رایت کردم ولی گویش خاموش کرد؟ این چجوریه و چجوری باید رید گرفت؟و چجوری میشه فقط فایل اندرویید رو رید رگفت و رایت کرد؟ در ضمن این فایل ریدش چیزی در حدود 4 گیگ فایل رید گرفته و آیا این عجیب نیست؟ لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 حجمش درسته معمولا با توجه به حافظه داخلی گوشی حجمش کم و زیاد میشه تبلت های چینی ممکنه ظاهرشون عین هم باشه ولی باید بورد رو چک کنید 100درصد یکی باشه نهایت فرمت کنید مجدد رایت کنید برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 7 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 ممنونم نه دقیقا یکیه هر دو مو نمیزنه حتی بردشون نمیشه جوری دیگه رید گرفت و با برنامه دیگه؟ لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 با سلام همکار عزیز شما ابتدا گوشی رو فرمت کنید و سپس فایل دامپ رو رایت کنید و سپس دوباره فرمت رو انجام بدید. موفق باشید. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 سلام با چی رید گرفتی ؟ من متوجه نشدم بعد برای برداشتن رمز رام زدید ؟؟؟؟؟ رید به نظرم مراپی و انفینیتی خوب میگیرن مخصوصا اگه mtk باشه رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 7 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 ممنونم بله الان متوجه شدم بردشون فرق میکنه رفتم گوشی ذقیقا گوشی با برد مشابه شو از همکارتا گرفتم و ازش رید گرفتم ولی الان که میخام رای کنم رایت نمیشه ولی اون رید اولی به راحتی رایت میشه وقتی میخاید شروع بکنه به رایت ار پروسه رایت خارج میشه کلا لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 دوست من الان مشخصات گوشی چیه دقیق مدیاتکه؟ رام اسکاتر دارید؟ یا بین/ میتونید به اسکاتر تبدیل کنید با فلشتولز و یا کرک میراکل رایت کنید سیپیو هاشون یکی هست؟ چون چینی ها به مدل نیست لینک ارسال
B A H A R 10 ارسال شده در 8 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2016 ممنونم بله مدیاتکه mt6572 ولی برا تبدیل بین به اسکاتر باید گوشی سالم متصل باشه به کامپیوتر؟چوم گوشی مشابهشو دادم رفت لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 8 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2016 فایل رید گرفته شده باولکانو را با کرک میراکل روگوشی رایت کنید. برای منم چندبارپیش اومده که ازگوشی باولکانو ریدگرفتم وبعدش هرکارکردم یارایت نشد اگرهم رایت شدگوشی روخاموش کردکه بامیراکل یاپیرانها رایت کردم ووایپ بعدش راه افتاد. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 8 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2016 اکه مراپی داری میتونی به راحتی تبدیل به اسکاتر کنی اکر نه که باید با کرک میراکل رایت کن با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.