eza68 15 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 سلام خدمت اساتید گوشی بعد از پاور میره رو ویبره ممتد وقتی هم میخوام فلش بزنم با اتصال کابل میره رو ویبره و نمگیره فلش و حتی فرمت. لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 با سلام همکار عزیز احتمال بسیار زیاد مشکل هارد هستش و باید تعویض هارد انجام بدید. موفق باشید. لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 8 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2016 با سلام همکار عزیز احتمال بسیار زیاد مشکل هارد هستش و باید تعویض هارد انجام بدید. موفق باشید. ممنون از شما هارد این مدل تو بازار هست یا باید از برد اوراق استفاده کرد؟؟؟؟ لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 8 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2016 ممنون از شما هارد این مدل تو بازار هست یا باید از برد اوراق استفاده کرد؟؟؟؟ با سلام حرف اقای steve jobs صحیح میباشد هارد شما معیوب شده من از این مدل زیاد داشتم این مشکل بر اثر فلش کردن با فایل اشتباه پیش میاد حالا اگر شما بتونی هاردرو بخوبی از روی گوشی برداری و اریز کنی دوباره بذاری رو گوشی با یه فلش ساده با فایله سالم گوشی میاد بالا و..... خرسند باشید لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 8 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2016 مرسی اقا اسماعیل راجب ایز هارد توضیح میدید ؟ لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 8 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2016 شابلن این مدل هاردها تو بازار هست ایا؟ لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 9 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 دوست عزیز اگه شما تجربه ی کافی تو تعویض هارد نداری.بهتری بدید یه آدم وارد این کارو براتون انجام بده چون یکم گرمای زیاد ممکنه هاردتونو خراب کنه لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 9 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2016 دوست عزیز اگه شما تجربه ی کافی تو تعویض هارد نداری.بهتری بدید یه آدم وارد این کارو براتون انجام بدهچون یکم گرمای زیاد ممکنه هاردتونو خراب کنه ممنون فقط میخوام اطلاعاتم کامل شه چون ای سی های چسبی رو تعویض میکنم از برد اوراق ولی راجب هارد اطلاعاتم کامل نیست لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 11 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، 2016 هارد تعویض کردم الان به سیستم وصل میشه گوشی ولی وقتی میخوام فرمت کنم و فلش بزنم این ارور میده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.