hunterpars 17 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 سلام. دوستان این گوشی کانکتور رم مشکل داشت. با اسپری بازش کردم.حالا مدام روی آرم ریست میشه. فلش تک فایل هم زدم درست نشد. مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟ قبل از فلش هم مشکلی نداشت!!!! A700yd لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 قسمتهایی که احتمال نفوذ اسپری وجود داره رو یکبار سرویس کنید،ببینید تو حالت ریکاوری ریست میشه؟ همچنین کانکتور رم رو هم بررسی کنید احتمال داره پایه های منفی و مثبت با هم درگیر باشند. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 7 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 قسمتهایی که احتمال نفوذ اسپری وجود داره رو یکبار سرویس کنید،ببینید تو حالت ریکاوری ریست میشه؟همچنین کانکتور رم رو هم بررسی کنید احتمال داره پایه های منفی و مثبت با هم درگیر باشند. وارد ریکاوری نمیشه. پایه ها هم هیچ مشکلی ندارن. مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟ اساتید کمممممممک لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 برای اطمینان یک lcd سالم تست کنید. به اطراف برد دقت کنید و مقاومت و قطعات ریز اطراف برد رو حتما چک کنید. اندروید سیستم چند بود؟ لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 7 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 برای اطمینان یک lcd سالم تست کنید. به اطراف برد دقت کنید و مقاومت و قطعات ریز اطراف برد رو حتما چک کنید. اندروید سیستم چند بود؟ یه گوشی سالم دیگه داشتم برد اونو تست کردم. تاچ و ال سی دی سالمه. هر چی میگردم قطعه و مقاومتی نیست که مشکل داشته باشه. سرویس هم کردم. اندروید 5.02 بود.دارم چهار فایل دانلود میکنم شاید درست شد. اگه راهی به ذهنتون مرسه ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 سلام..دروود چک کنید.. کلید پاور...سوکت شارز در گیر نباشه... در صورت نیاز تعویض... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 7 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2016 ممکنه از کانکتور مموری باشه از مدار خارجش کنید تست کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.