aetork 10 ارسال شده در 3 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 گوشی مدل n7105 note2 هست و بر روی آرم گیر میکنه و حین وایپ ر قسمت ریکاوری اروری میده با این نوشته : E:failed to mount /efs (Invalid argument) از قرار معلوم به بوت گوشی آسیب رسیده و درخواست رفع مشکل از حرفه ای های اینکار رو دارم لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 3 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 احتمالا efs گوشی اسیب دیده فایل efs رایت کنید یا باباکس بی اس تی default efs رو بزنید سپس ترمیم سریال کنید اگ ج نداد با پیت فلش کنید برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 3 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 خودم تونستم درستش کنم و روش به این شکل هست که باید اول ریکاوری کاستوم cwm رایت بشه روی گوشی و سپس از طریق کدهای adb و گام به گام متن پایین پیش بروید: Download and flash official firmware for your phone. Flash CWM/TWRP recovery and root your device using recovery method by installing UPDATE-SuperSU-vX.XX.zip file. Install ADB on your computer. Boot your device into recovery mode (Vol Up+Home+Power). Connect your device to PC via USB cable wait until windows update the driver. In the recovery mode Choose: “mount and storage > mount /system” CWM , “Mount > System” TWRP. Open ADB command window and type the following cmd: adb shell mke2fs /dev/block/mmcblk0p3 mount -w -t ext4 /dev/block/mmcblk0p3 reboot By following the above cmd, it will create a generic EFS files on your device Now normally your device will reboot and it should pass Samsung logo. Your device might display a screen with a yellow text (FactoryMode), follow this tutorial to fix it. لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 3 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 الان مشکلی که پیش اومده اینکه گوشی بالا اومده ولی با حالت factory mode میاد (منظورم همون صفحه زرد وسط صفحه اصلی هست که اطلاعات pda , ... رو نشون میده) کسی روشی برای رفع این حالت رو داره؟ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 سلام صفحه زرد رو توی انجمن سرچ کنید کلی راه حل براش پیدا می کنید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.