atp_salari 11 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2015 سلام به مدیر های محترم گروه من دنبال فایل گوشی dimo sana 1s هستم که آرش جان فایلشو داره اگه میشه لطف کنی برام تو این پست قرار بدی کاکو مرسی. لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2015 خدمت شما: http://dimodl.ir/aphones/sana/sanas1.zip GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2015 درود دوست عزیز من چند روزی مسافرت بودم دوستمون زحمتشو کشیده با لینک مستقیم میتونین دانلود کنین مشکلی بود ما در خدمتیم یا علی A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2015 داداش اینو زدم جواب نداده مال من sana1s هست sana معمولی نیست لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2015 من دنبال این فایلم که صد درصد هم جواب میده اگه کسی هست خواشا کمک کنه اسم فایل: sanap103.pac لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2015 درود دوست عزیز شما به درستی سوالتونو مطرح نکرده بودین این مدل از SANA ها خودشون سه مدل هستن sanaap101 sanaap102 sanaap103 فایلی هم که قرار داده شده برا sana معمولی میباشد یا علی A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 9 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2015 من یه سانا داشتم سریال نداشت با این رام زدم مشکل حل شد http://dimodl.ir/aphones/sana/sanas2.rar پشت گوشی هم فقط sanaنوشته لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 10 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2015 من یه سانا داشتم سریال نداشت با این رام زدم مشکل حل شد http://dimodl.ir/aphones/sana/sanas2.rar پشت گوشی هم فقط sanaنوشته اونی که داشتی sana new ver بوده و فایل فلشش همونه لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 10 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2015 امشب براتون آپ میکنم دوست عزیز GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 14 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، 2015 من دنبال این فایلم که صد درصد هم جواب میده اگه کسی هست خواشا کمک کنهاسم فایل: sanap103.pac خدمت شمادوست عزیز.... معذرت دیرشد دانلود فایل Download SANA rar از آپلود آی آر GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.