farzin.gsm 10 ارسال شده در 30 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، 2016 درود به همگی.. دوستان کافیه بعد از خاموشی با این فایل فلش کنید Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! B112 fix_2.rar.html فقط توجه داشته باشید اگر برای فلش با ارور برخورد کردید حتما از کرک میراکل برای رایت استفاده کنید ونکته دیگه اینکه بدون باطری کانکت و فلش کنید لینک کرک میراکل درصورت نیاز Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! اگر برای دانلوداین فایل نیاز به اشتراک ویژه داشت میتونید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در عرض چند ثانیه ثبت نام کنید وفایل مورد نظر رو دانلود کنید UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 1 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، 2016 درود.... دوست عزیز پسوردو قبول نمیکنه.لطفاچک کنید. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
farzin.gsm 10 ارسال شده در 1 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، 2016 درود.. بروی چشم فایلو بزودی بدون پسورد آپ میکنم.. لینک بدون پسورد در پست اول جایگذین شد.. بدرود.. لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 1 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، 2016 من تست کردم جواب داد ممنون (ولی با کرک میراکل ورژن 2.27a تست کردم) If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
G.S.M 14 ارسال شده در 2 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2016 درود به همگی.. دوستان کافیه بعد از خاموشی با این فایل فلش کنید Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! B112 fix_2.rar.html فقط توجه داشته باشید اگر برای فلش با ارور برخورد کردید حتما از کرک میراکل برای رایت استفاده کنید ونکته دیگه اینکه بدون باطری کانکت و فلش کنید لینک کرک میراکل درصورت نیاز Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! اگر برای دانلوداین فایل نیاز به اشتراک ویژه داشت میتونید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در عرض چند ثانیه ثبت نام کنید وفایل مورد نظر رو دانلود کنید UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! سلام برای حل مشکل مشکل صفحه سیاهی فقط کافیه بابیلد نامبر 111 فلش کنید و تمام ... لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 2 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2016 سلام برای حل مشکل مشکل صفحه سیاهی فقط کافیه بابیلد نامبر 111 فلش کنید و تمام ... بعضی موقع ها با 111 جواب نمیده ولی با فایل بالا من چند تا گوشی ها رو تست کردم 100% جواب داد (جهت اطلاع) :xxx If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
farzin.gsm 10 ارسال شده در 2 تیر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2016 دوست عزیز عنوان پست حل مشکل خاموشی اون که صفحه سیاه میشه داستانش فرق میکنه.. به هر حال ممنون از اطلاع رسانیتون.. لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 درود به همگی.. دوستان کافیه بعد از خاموشی با این فایل فلش کنید Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! B112 fix_2.rar.html فقط توجه داشته باشید اگر برای فلش با ارور برخورد کردید حتما از کرک میراکل برای رایت استفاده کنید ونکته دیگه اینکه بدون باطری کانکت و فلش کنید لینک کرک میراکل درصورت نیاز Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! اگر برای دانلوداین فایل نیاز به اشتراک ویژه داشت میتونید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در عرض چند ثانیه ثبت نام کنید وفایل مورد نظر رو دانلود کنید UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! لینک مشکل داره داداش لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 لینک مشکل داره داداش خدمت شما حل مشکل خاموشی هوآوی HUAWEI Y520-U22 نسخه جدید لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 6 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2016 خدمت شما حل مشکل خاموشی هوآوی HUAWEI Y520-U22 نسخه جدید داداش این رام رو فلش تولز لود نمیشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.