سجادبیانی 97 ارسال شده در 28 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2016 سلام مشتری گوشی نوت 4 آورده میگه اشتراک سامسونگ داره گوگل اکانت یاد دارم حذف کنم با فلش otg و باکس z3x ,ولی این نوشته اشتراک سامسونگ داره چی کار کنم گوگل اکانت خیر این میگه اکانت سامسونگ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
matador5550 10 ارسال شده در 29 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2016 تو دانگل BST توی قسمت Unlock یه گزینه براش هست اگه داری با اون بزن لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 29 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2016 تو دانگل BST توی قسمت Unlock یه گزینه براش هست اگه داری با اون بزن نه bst ندارم ولی فکر کنم اون گزینه که می گی ماله گوگل اکانت است ولی این میگه اکانت سامسونگ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 29 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2016 سلام دوست عزیز با این روش میتونید حذف کنید 1st on ur mobile select all next next now coming ask samsung account ID 2ND U SEE DOWN SITE KEYPAD IN KEYPAD LEFT SITE ON SPACE BATTUN SETTING SYMBOL CLICK SYMBOL OPEN NEW FOLDER SAMSUNG KEYBORD SETTING] 3RD CHOICE PREDICTIVE TEXT 4TH SELECT LEARAN FROM FACEBOOK NEW MASSAGE COMING ATTENTION CLICK OK THEN ASKING GOOGLE ID PUT UR GOOGLE ID 5TH U SEE OPEN PLAY STORE SEARCH IN PLAYSTORE TYPE SAMSUNG ACCOUNT DOWNLOAD SAMSUNG LINK APP 6TH OPEN SAMSUNG LINK APP CLICK SIGN IN OPEN SAMSUNG ACCOUNT THERE 3 OPTION [sIGN] [CREATEACCOUNT] [sIGNUP WITH GOOLE ID] SELECT [sIGN UP WITH GOOGLE ID] 7TH UR ALRADY PUT PLAYSTORE ID SAME ID HERE USE PUT PASSWORD CONFIRM PASSWORD SELECT DATE OF BIRTH AND CLICK [sING UP] OPEN ACCOUNT AND UPDATE ALL FINISH FINISH THANKS لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.