mostafa66 17 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 باسلام خدمت همه همکاران دوستان یه تبلت دیمو اوردن با مشخصه بذد k8-mb-v1.3 همش میزنه برنامه ها متوقف شد تمام وایپ ها رو انجام دادم باولکانو هم فورمت زدم اما تغییری نگرده از دوستان فایل فلش این مدل رو دارن لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 سلام دوست عزیز معمولا جدیدا اینا ویروس هستن اول ویروس یابی بعد فرمت با ولکانو اگه بازم جواب نداد فردا این تاپیک رو بیارید بالا تا رامش رو پیدا کنم براتون یا اپلودش کنم خوش باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 سلام دوست عزیز معمولا جدیدا اینا ویروس هستن اول ویروس یابی بعد فرمت با ولکانو اگه بازم جواب نداد فردا این تاپیک رو بیارید بالا تا رامش رو پیدا کنم براتون یا اپلودش کنم خوش باشید ممنو دوست عزیز تست و اعلام نتیجه میکنم لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 28 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2016 درود... باتشکرازعلی آقا دوست عزیز سعی کنیدهمیشه قبل ازایجادپست یک جستجویی توانجمن بکنید اگه فایلی که نیازداریدنبود درخواست بدید. اگه بااینهاهم کارتون راه نیفتادبگیدبراتون آپ کنم. http://gsm-developers.ir/thread5591.html http://gsm-developers.ir/thread591.html GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 28 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2016 دوست عزیز باسلام اول ممنون از اینکه به پست اینجانب پاسخ دادید بعدش من به این دوتا پستی که استادان عزیز ایجاد کرده بودن نگاه کردم فایلها حذف شده بود بعدش اقدام به ایحاد پست کردم باتشکر لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 28 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2016 سلام دوست عزیز معمولا جدیدا اینا ویروس هستن اول ویروس یابی بعد فرمت با ولکانو اگه بازم جواب نداد فردا این تاپیک رو بیارید بالا تا رامش رو پیدا کنم براتون یا اپلودش کنم خوش باشید دوست عزیز باتشکر از راهنمایی با ویروس کشی با مراپی و فرمت مشکل حل شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.