g0dsend313 25 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 اگه مدل J700F ds dh باشه با این مدل بزنیدJ700F XXU1AOI1 بعد با z3x به راحتی آنلاک میشه ================================= اگه مدل dd بود بگید تا فایل مخصوصشو بزارم فقط تو این مدل امکان خاموشی هست خاموشی تو همه مدل ها بوده و الانم بیشتر شده برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 خاموشی تو همه مدل ها بوده و الانم بیشتر شده داداش مطمعن باش تست شده اس که میگم من روزی حداقل 3 الی 4 تا دارم فلش میزنم رو ds و یا dh اصن مشکلی نداشتم لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 داداش مطمعن باش تست شده اس که میگممن روزی حداقل 3 الی 4 تا دارم فلش میزنم رو ds و یا dh اصن مشکلی نداشتم درسته منم همینو میگم موارد تست شده با فایلی که زدید رو بگید چون تو همه مدل ها اینجا بیش از10تا خاموشی داشتیم و هنوز هم داریم متاسفانه بعضی گوشی ها رفرشش که میات دیگه نمیشه کاری کرد مثلا زمان core prim خاموشیا زیاد شد دو گوشی یه کد نرم فزاری روی یکیش فایل رو که می زدیم درست بود روی اون یکی گوشی خاموش میشد وقتی بازش کردیم دو نوع بورد متفاوت بود الانم شما تو بحث ترمیم بوت این گوشی سرچ کنید متوجه این مسئله میشید برای گوشی های جدید هم متاسفانه همینطور شده انواع و اقسام رفرش وارد ایران شده برای همین تا کوچکترین موارد رو قبل از فلش باید چک کنیم و فقط حرف از موارد تست شده و 100 درصد مطمئن بزنیم برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 درسته منم همینو میگم موارد تست شده با فایلی که زدید رو بگید چون تو همه مدل ها اینجا بیش از10تا خاموشی داشتیم و هنوز هم داریم متاسفانه بعضی گوشی ها رفرشش که میات دیگه نمیشه کاری کرد مثلا زمان core prim خاموشیا زیاد شد دو گوشی یه کد نرم فزاری روی یکیش فایل رو که می زدیم درست بود روی اون یکی گوشی خاموش میشد وقتی بازش کردیم دو نوع بورد متفاوت بود الانم شما تو بحث ترمیم بوت این گوشی سرچ کنید متوجه این مسئله میشید برای گوشی های جدید هم متاسفانه همینطور شده انواع و اقسام رفرش وارد ایران شده برای همین تا کوچکترین موارد رو قبل از فلش باید چک کنیم و فقط حرف از موارد تست شده و 100 درصد مطمئن بزنیم بنده عرض کردم که تست شده اس لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 دوستان این فایل برای j700f XSG-J700FXXU1AOH3 اینم برای j700f/ds XSG-J700FXXU1AOFJ من رو اینا تست کردم جواب داده بعدش otg لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 10 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2016 با سلام دوستان عزیز این الان چندمین پست هستش که فقط ادامه بحث به اسپم میرسه خواهشن فایل هایی که تست کردید رو در پستی جدید ارائه کنید. از دوست خوبمون آقای hamed67vi هم میخوام اگر برای j700f/dd فایلی رو تست کردن و یا فلش کردن قرار بدن تا همکارا کمتر دچار خسارت بشن. ممنون از تمامی همکاران لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.