hamed67vi 51 ارسال شده در 25 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2016 دوستان یه گوشی honor 6 آوردن برام بوت لوپ بود بعد آنلاک گوشی فایل بوت و ریکاوری حتی سیستم رایت کردم روش حتی ریکاوریم نمیره.کاستوم ریکاوریم روش رایت کردم بازم هیچی وقتی ام که ولوم بالا و پایین و میگیرم برای رایت فایل از مموری علامت کم بودن باطریو نشون میده حتی 1 روز تو شارژم بود. بریک شده گوشی.بلیدای مختلفم تست کردم روش حتی بلید دیفالت گوشی مشکل همچنان پابرجاست کسی از دوستان روی این مسئله تجربه ای داره؟ لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 25 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2016 دوست من برای اپدیت از طریق مموری کارت باید شارژ حداقل 30 درصد به بالا باشد شما با منبع تغزیه تست کنید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 با منبعم تست شد جواب نداد لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 مطمعنید که بوت لود بود و هارد مشکل نداشت و رو ارم نبود در اکثر مواقع مشکل هارد در هواوی شایع هست بوت لوپ یه موردی هست که سخت افزاری سالم باشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.