mobile yak 10 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2016 با توجه به کمیاب بودن فایل فارسی این مدل بنده ابتدا فایل ریکاوری از طریق ادین رایت کردم سپس فایل superuser از طریق مموری توسط ریکاوری نصب کردم حال گوشی روت شد سپس روت اکسپلورر نصب کردم و به پوشه system-csc رفته و پوشه را به csc fa تغییر نام دادم. حالا بدون راه اندازی گوشی میبینیم زبان فارسی در قسمت language اضافه شده. لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2016 با سلام لطفا با ارائه آموزش فایل های لازم رو هم ارائه نمایید. موفق باشید. لینک ارسال
kia mobile 26 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2016 با توجه به کمیاب بودن فایل فارسی این مدل بنده ابتدا فایل ریکاوری از طریق ادین رایت کردمسپس فایل superuser از طریق مموری توسط ریکاوری نصب کردم حال گوشی روت شد سپس روت اکسپلورر نصب کردم و به پوشه system-csc رفته و پوشه را به csc fa تغییر نام دادم. حالا بدون راه اندازی گوشی میبینیم زبان فارسی در قسمت language اضافه شده. سلام دوست عزیز لطفان فایل روت وریکاوری رو قرار بدید وخواهش اگه تست کردین وokبوده تا دوستانی که میخوان استفاده کنن دچار خسارت نشن یاعلی. لینک ارسال
mobile yak 10 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2016 سلام خدمت همکاران محترم در اسرع وقت حتما فایل ها رو قرار میدم. لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2016 سلام اگر رام گوشی فارسی را ساپورت کند با هر یک از روش های موجود مثل ( تغییر نام csc . مورلوکال و .... ) قابلیت فارسی شدن دارن حالا اگه قرار باشه با تغییر نام پوشه csc فارسی بشه بدون شک با مورلوکال هم میشه MoreLocale-without-root لینک ارسال
mobile yak 10 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2016 بله بستگی به منطقه رامی که روی گوشی هست داره که فارسی رو پشتیبانی کنه در ضمن این روش رسمی هست اما مورلوکال دایمی نیست لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 22 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2016 اینم روش روت و فارسی سازی فایل روت: https://download.chainfire.eu/815/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-j5nlte-j5nltexx-smj500fn.zip روش فارسی سازی: با روت اکسپلورر http://www.dl.farsroid.com/app/Root-Explorer-4.0-Patched(FarsRoid.com).apk .Mount w/r System/CSC.3 4.CSC حذف 5.ريستارت البته من فقط فایل Language که در پوشه CSC موجوده رو حذف میکنم و درجا زبان فارسی و عربی اضافه میشه If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.