Anonymous 43 ارسال شده در 19 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2016 من هم به نوبه ای خودم سال جدید را به تمام ایرانیان عزیز بخصوص جی اس ام دولوپرز تبریک میگویم لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 19 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2016 مبارک دوستان .سال خوبی داشته باشید با سلامتی و پر برکت .....ان شا الله سال ظهور باشه ............ irgsm لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 19 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2016 بوی باران، بوی سبزه، بوی خاک شاخه*های شسته، باران خورده، پاک آسمان آبی و ابر سپيد برگهای سبز بيد عطر نرگس، رقص باد نغمه شوق پرستوهای شاد خلوت گرم کبوترهای مست نرم نرمک می رسد اينک بهار.. خوش به حال روزگار... امیدوارم همه دوستان عزیز سالی خوش و خرم در کنار خانوادهاشون سپری کنن و امسال سالی پر برکت و پر رونق براشون باشه و اینکه... خداهمه عزیزانی که امسال پای سفره هفت سین دیگه پیش ما نیستن رو بیامرزه. لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 19 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2016 تبریک خدمت ایلیا وهمه مدیران عزیز بابت تلاش وزحمتی که کشیده اند. آرزوی سال خوبی دارم برای همه اعضای انجمن.سالی پربرکت همراه باسعادت وسلامتی وموفقیت وشادکامی برای تک تک اعضا آرزو دارم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 19 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2016 سلام اين عيد رو به همه كاربراي سايت تبريك ميگم. در مورد ظاهر جديد سايت هم بگم كه خيلي زيباست و عالي هست خصوصا قسمت سرچ مطالب سايت كه واقعا عالي كار شده. لینک ارسال
farzin.gsm 10 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2016 درود به همه همکارای عزیزم.. سال نو همگی مبارک.. امیدوارم سال جدید سال پر برکتی برای تک تک شما خوبان باشه.. "][/url] ضمن تبریک ویژه به مدیریت کل..قالب جدید واقعا عالی و باکلاس و سلیقه خاصی بکار رفته برا طراحیش.. لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2016 درود منم به نوبه خودم سال نو رو به همه دوستان و همکاران گرامی تبریک عرض میکنم.امیدوارم سال خوب و خوش و پربرکتی برای همگی باشه. ):-? لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 20 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2016 سالتون پر خیر و برکت و تمام تلاشهاتون موثر و کارگشا امیدوارم تو سال جدید شادیساز و کامیار و موفق باشید آینده به کامتان چون شهد گلهای بهاری لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 21 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2016 سلام استایل جالب و روانی هست ممنون از زحمات شبانه روزی استادان گرامی این استایل یه مشکل اساسی داره که توی استایل قبل هم این مشکل وجود داشت اگه دوست دارید این مشکل رو بدونید برام پیغام خصوصی بدید لینک ارسال
hadimoosavi 10 ارسال شده در 22 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2016 با عرض سلام ودرود خدمت تمام دوستان من هم به نوبه خودم سال جدید رو تبریک میگم امیدوارم سال خوبی رو در کنار خانواده داشته باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.