behzad007 12 ارسال شده در 18 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، 2016 سلام دوستان امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره بسیاری از دوستان فکر میکنند بلک بری آی دی همانند اپل آی دی نیازمند به ثبت نام پیچیده و خاصی است ، اما بر خلاف تمام تحریم هایی که بلک بری برای ایران اعمال کرده است ساخت اکانت بلک بری بدون نیاز به هیچ ***شکن و آدرس خارج از کشوری امکانپذیر خواهد بود . •در سایت بلک بری به بخش ایجاد بلک بری آی دی جدید بروید https://blackberryid.blackberry.com/bbid/createaccount Contact Information • First Name – نام •Last Name – نام خانوادگی •Screen Name – نامی که به دیگران نمایش داده خواهد شد •Password – کلمه عبور ( ۶ رقم به بالا متکشل از حروف و عدد و ترجیحا یک حرف بزرگ باشد) •Confirm Password – تکرار کلمه عبور •Username – آدرس ایمیل Password Recovery • Password Recovery Question – یک سئوال امنیتی (انگلیسی/فینگیلیش) ایجاد کنید • Answer – پاسخ سئوال امنیتی را بنویسید و آن را به خاطر بسپارید بعد از تکمیل اطلاعات Submit را بزنید ، بلک بری برای شما ایمیل فعال سازی حساب جدیدی که ساخته اید را ارسال خواهد کرد و باید حساب خود را با وارد کردن نام کاربری (ایمیل) و کلمه عبور فعال کنید. لینک ارسال
omidsys 10 ارسال شده در 26 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2017 سلام عزیز روی •Screen Name ارور میده هر اسمی میزارم نمیشه راهنمایی میکنید لینک ارسال
lucifer67 13 ارسال شده در 27 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2017 اسکرین نیم باید منحصر بفرد باشه من امروز هم ساختم مشکل نداشت لینک ارسال
amin.gsm 59 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 درررود خسته نباشید توی این سایت بلک بری آیدی اعتبارش 72 ساعت هس.... با خود گوشی بسازی بهتره ... من خودم تست کردم... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.