z.3.x 13 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه گوشی a7 2016 اوردن برام گوگل اکانت داره با دانگل bst متاسفانه انلاک نشد و کابل otg هم ساپورت نمیکنه وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 روی مدل های جدید سامسونگ یا همون مدل های 2016 کابل otg ساپورت نمیشه شما یه log از bst بزار کمکتون کنم لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 روی مدل های جدید سامسونگ یا همون مدل های 2016 کابل otg ساپورت نمیشه شما یه log از bst بزار کمکتون کنم خدمت شما اوکی میده ولی انلاک نمیشه Download: Press Vol Dn + Home + Power UART Cable Resistor: 523 K ReadCodes/Unlock/Repair: Cables: MicroUART Interface: Auto, Change UART when request Read Info/Flashing/UserLock/Backup: Cables: MicroUSB Interface: Auto Time used : 29.4 s Reboot device to DOWNLOAD mode ... Wait device ready ... Unlocking device ... ok وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 با سامسونگ پرو تست کنید لینک ارسال
sky73 12 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 هیچ باکسی در حال حاضر مدل های 2016 a5,a3,a7 رو پشتیبانی نمیکنه umt یه اپدیت واسه این مدل داد تست کردم جواب نداد لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 با سلام دوست عزیز شما فایل فلش همین مدل رو که تاریخ تولید فایل قبل 2016 January باشه رو بگیرید سپس دوستان کوکر میتونن فایل رو براتون درست کنن و به راحتی با باکس آنلاک کنید. لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 15 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2016 توی یه جایی خوندم یادم نیست کجا بود هرچی هم فک می کنم یاد نمی یاد ولی برای گوشی های بود که گوگل اکانت می خاست و که کابل otg ساپورت نمی کنن طرف گفته بود دو سه بار اگانت الکی بزنید تا خود گوشی از شما بخاد که اگه رمزتون رو فراموش کردین از این گزینه استفاده کنید که با زدن اون گزینه وارد مرور گر اینترنت می شد از طریق وایفای یا دیتا سیم کارت بعد گفته بود این فایل رو با سیستم آپلود کنید و مسییر سایت دانلود این فایل رو روی گوشی samsung bypass google verify در مرورگر بزنید و دانلود کنید و بعد نصب کنید که بقیه کار رو خودتون می دونید این روش برای گوش های که کابل otg ساپورت نمی کنن جواب میده البته خودم وقت نشد تست کنم تست کنید خبرشو بدید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 16 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 2016 ممنون از همه بابت پاسخ گویی تون از دیروز تا الان هرچی گشتم تو هیچ فرمی کسی این مدل رو انلاک نکرده بود و بی نتیجه مونده بودن فکر کنم باید منتظر اپدیت جدید bst باشم :) وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 16 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 2016 ممنون از همه بابت پاسخ گویی توناز دیروز تا الان هرچی گشتم تو هیچ فرمی کسی این مدل رو انلاک نکرده بود و بی نتیجه مونده بودن فکر کنم باید منتظر اپدیت جدید bst باشم :) پس اگه نشده 72 ساعت گوشی رو روشن بذار اکانت گوگل خودش غیرفعال میشه البته خودم دو سه بار تا حالا گوشی رو به وایفای وصل کردم بعد تا همون جایی که اکانت می خاست رفتم بعد دو سه ساعت گداشتم یه کنار اصلا دست نزدم بعد اومد دیدم یه گزینه ظاهر شده که زدم بعد بدونه اکانت رفت صفعه بعد درست شد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.