royal68 10 ارسال شده در 11 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2016 با سلام خدمت دوستان عزیز فایل فلش این گوشی با پسوند tot رو گرفتم با اختاپوس میخوام کانورت کنم هر کاری میکنم نمیشه و وسط کار کانورت قطع میکنه و کامل کانورت میکنه از ورژن هم نیست لطفا راهنمایی بفرمایید لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 11 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2016 با lgflashtool یه فایل kdz به صورت normal flash بزن بعد دوباره امتحان کن البته با اگه گوشی خاموش باشه با فایل kdz روشن نمیشه روی لوگو گیر میکنه بعد دوباره با اختاپوس فلش بزن لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 11 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2016 سلام والله من تا حالا توی کانورت کردن مشکلی نداشتم - میتونید از فایل های خود ساپورت اختاپوس استفاده کنید یا ببنید فایل kdz ؤ تبدیل کنید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
royal68 10 ارسال شده در 11 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2016 منم تا الان توی کانورت کردن هیچ مدلی مشکلی نداشتم اما این فایلو هر کاری کردم کانورت نشد میره جلو تا به system میرسه قطع میکنه و حجم فایل 30 kb خروجی میده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.