سجادبیانی 97 ارسال شده در 7 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2016 سلام یه گوشی اومده دوربین کار نمی کنه مشتری میگه ضربه آب و جای دیگه فلش نخورده پس سخت افزار نیست خب ،تک فایله زدم درست نشد کسی از دوستان لینک چهار فایله داره ممنون میشم لینک دانلود بدید(((((((((( GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 7 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2016 درود بر شما با رام انگلیسی اقدام به فلش کنید اعلام نتیجه برای راهنمایی بیشتر لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 7 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2016 با سلام. دوست عزیز حتما حواست باشه که ورژن جدیدتر از خود گوشی بزنی.من یه گوشی از این مدل خاموش کردم. همکارها هم زیاد از این گوشی خاموش کردن. موفق باشی لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 7 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2016 اصلا دست به گوشی نزنید 4 فایل اصلا فکرش نکنید این سری زیاد رفرش داره بعضی از اینا بورد ، باتری ، درب ، قاب و ... همه جدا اوردن داخل سر هم شده! برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 7 خرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2016 ممنون از همه دوستان رام ایران زدم نشد رام روسیه هم زدم بازم نشد کامل فلش میشه اما بازم دوربین کار نمی کنه متاسفانه مشتری برد می خواست بره مسافرت .(((((((((( GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2016 دوربین اکثرا سخت افزاری هست من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
behzad007 12 ارسال شده در 8 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2016 دوست عزیز توقف دوربین سخت افزاریه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.